Što smo igrali? – Clash of the Titans 8.6.2018.

Dragon Castle

Ovaj topli petak popodne druženje smo započeli igrama Dragon Castle, Netrunner i The Lost Expedition. Dragon Castle se prvi put pojavla na Clashu, a s obzirom na kvalitetu komponenti (osobito pločica) i svima poznate mahjong mehanike igre, očekujemo je ponovno slijedeći tjedan.

The Lost Expedition 

Netrunner smo imali razigravanje i demonstraciju u dva i četiri igrača, a The Lost Expedition je savršeno opisao vremenske prilike u gradu s obzirom na vrućine, česte prolome oblaka i najezde komaraca!

Legendary: A Marvel Deck Building Game

Najigranije igre ovaj put bile bile su Bärenpark i Legendary: A Marvel Deck Building Game. Izgradnja tematskih parkova za medvjede u stilu tetris-slagalice pokazala se jednako zabavna kao i kooperativna borba protiv negativaca iz Marvelovih stripova!

Bärenpark 

Kao zagrijavanje prije prije nešto dužih i kompleksnijih igara još jednom smo zaigrali roll and write igru Encore.

Encore

Najviše mjesta na stolovima ovaj petak zauzela je igra New Dawn. Ova igra izdavača Artipia u izdanju s nekoliko promotivnih dodataka iznenadila je svojom pojavom na stolu i zanimljivom svemirskom temom.

New Dawn

Uz prolom oblaka i grmljavinu neki su se odlučili za prigodno igranje igre Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island, dok su drugi odabrali sigurniju temu s igrom Dream Home.

Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island

Šarenilo i prekrasne ilustracije igre Dream Home odvlačile su pažnju od vremenskih neprilika dok su hrabri istraživači za drugim stolom gradili skloništa i brinuli za količinu hrane za opstanak.

Dream Home

Od klupskih igara nam je bilo posebno drago što se Terraforming Mars opet našao na stolu i našao još novih igrača. Nakon dugo vremena na Clashu se ponovno pojavila igra Nevermore.

Nevermore

Druženje smo priveli kraju uz jednu novu SF kartašku igru Shards of Infinity!

Shards of Infinity

Jeste li igrali koju od navedenih igara?