Multipass

multipass karta

Svatko tko je nešto, koristi MultiPass !

Nakon tri godine pomnog planiranja, testiranja i savjetovanja sa najvećim stručnjacima, MultiPass napokon dobija svoj prepoznatljivi brand. 

MultiPass je jedinstvena ulaznica za evente u organizaciji Kluba Titan Atlas, od konvencija, književnih večeri i druženja, do trgovine organima na crno u osječkoj luci tijekom večernje šetnje – MultiPass svojim korisnicima otvara sva vrata.    

Ne dopustite si neugodnosti i zaobiđite sve prepreke i otvorite sva vrata, MultiPass vam pomaže da bez napora djelujete poslovno, sofisticirano i povezano svuda u svijetu.  Osim što je znak prestiža, MultiPass je također blagoslovljen i podržan od strane Sindikata, nešto što još do sada nije imala niti jedna ulaznica u povijesti.  Nabavite MultiPass još danas i promatrajte kako vas obitelj, prijatelji i poslovni kolege proždiru očima od zavisti. 

Ne vjerujete nam? Pročitajte nekoliko riječi zadovoljnih korisnika MultiPass-a:

Bio sam nitko i ništa, ali kad sam nabavio MultiPass primjetio sam kako me ljudi oko mene gledaju sa strahopoštovanjem, a vjerujem i s ponešto zavisti. Život mi se promjenio u cijelosti. Haval ti MultiPass!” – Kim Jung Un (Sjeverna Korea)

MultiPass? S njime bi i meksikanac prošao kroz moj zid.” – Donald Trump (SAD)

Voljeli bi da smo se mi sjetili MultiPassa.” – Zli Sferaški Imperij (Hrvatska, s aneksiranim područijem južne Mađarske i Slovenije)