Carta Magica

Carta Magica tvrtka je specijalizirana za moderne društvene igre i hobi proizvode. Osnovani su 2011. godine na temeljima prethodnika – tvrtke Land of Magic i one2play. Osnova njihove ponude su društvene igre poznatih svjetskih proizvođača: Fantasy Flight Games, Rio Grande Games, Zman Games, Mayfair Games, Days of Wonder, Asmodee, Steve Jackson Games i mnogih drugih. Također, samo kod njih možete pronaći sve aktualne trading card igre poput Magic: the Gathering, Yu-Gi-Oh!, Pokemon, Cardfight Vanguard, World of Warcraft… Od popratnog asortimana tu je veliki izbor Ultra Pro i Dragon Shields zaštita za karte, albuma i stranica, deckboxova.

Za ljubitelje roleplaying igara (RPG) tu je izbor Pathfinder i Dungeons & Dragons proizvoda uz obilje raznovrsnih kockica i figura. Njeguju i široki izbor Games Workshop proizvoda većinom Warhammer: Fantasy Battles, Warhammer 40k i Lord of the Rings tematike.

Od hobi proizvoda tu je široki asortiman Zvezda, Hobby Boss i Trumpeteer maketa te odličan izbor boja i pribora za sve koji se bave modelarstvom i izradom minijatura. Za ljubitelje fantasy i znanstvenofantastičnih franšiza tu je i izbor akcijskih figura, gadgeta, privjesaka, igračaka, DVD-ova i ostalih sitnica vezanih uz najpopularnije naslove kao što su Star Wars, Star Trek, Lord of the Rings, A Game of ThronesHobit itd.

Maloprodaje se nalaze:

1. Zagreb, Frankopanska 24
Tel: 01/4846-099
E-mail: info@cartamagica.hr

Trgovina nalazi se u strogom centru Zagreba, u neposrednoj blizini Hrvatskog narodnog kazališta. U dvorišnom prostoru Leksikografskog zavoda Hrvatske smješten je game shop na 90 m2 površine. U sklopu trgovine nalazi se i igraonica za 40 igrača u kojoj se redovito održavaju turniri, događanja i prezentacije.

http://www.cartamagica.hr