Fallen

Fallen je igra s kockama za dva igrača brzog i izazovnog sustava, predivnih slika te velikog izbora mogućnosti za ponovno igranje.

Jedan igrač je Heroj koji istražuje dubine Tamnice, tražeći ultimativno Zlo koje se krije u tami. Na izboru stoje Seroth Gladijator i borite se s njime do posljednjeg daha, Merace Čarobnica i bacajte razorne čarolije ili pak igrajte Raneka Lopova s kojim ćete zadavati udarce iz sjene.

Svaki Heroj dolazi s jedinstvenom kartom koja opisuje mogućnosti toga lika. On dolazi s devet različitih vještina koje su podijeljene u tri kategorije. Heroj ima i 10 karata Moći, dajući mu tematske sposobnosti.

Drugi igrač uzima ulogu Gospodara Tamnice, zazivajući zla stvorenja. Na izboru su Arhivist Duša koji baca moćne čarolije, Gospodar Ognja napola čarobnjak i napola stroj, stvarajući užasna stvorenja polustrojeve kojima puni Tamnicu ili kao Krogarn strašni Ogar koji će loviti avanturiste po hodnicima pomoću svoje mračne šamanske magije.

Kao i Heroj, Gospodar Tamnice raspolaže određenim brojem karata Moći koje mu daju tematske sposobnosti.

Jedinstvene karte Priča su ono što daje igri život. Ove karte čine iskustvo prolaska kroz tamnice izazovno čak i iskusnijim igračima.

Nakon što su prošli kroz Tamnicu, Heroj i Gospodar Tamnice se sukobljavaju u epskoj borbi Dobra i Zla.

 

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.