Što smo igrali? – Clash of the Titans 17.8.2018.

Battle for Rokugan

Kako se bliži kraj ljeta i zadnje prilike za putovanja na godišnje odmore, tako smo se ovog petka okupili u nešto manjem broju. Igranje smo otvorili igrama Battle for Rokugan i Ex Libris. Dok je Battle for Rokugan prvi put zaigrana na našim tjednim druženjima, Ex Libris jako dugo nismo vidjeli pa je opet slijedilo učenje pravila i mehanika igre. Obje igre se ubrajaju u prošlogodišnje novitete.

Ex Libris

Na ovom Clash of the Titans smo iskoristili priliku za isprobavanje još jedne igre koja je u vlasništvu kluba: Histrio. Zaključili smo da se radi o relativno jednostavnoj igri za dva do pet igrača sa oku ugodnim ilustracijama. Histrio svakako ima zanimljive komponente u obliku neuobičajenih figurica i kartonskog kazališta.

Histrio

Najigranija igra ovoga petka bila je nešto starija društvena party igra Coup. Nismo uspjeli izbrojati broj partija koje su odigrane, ali ako je suditi po komentarima i dojmovima igrača zabave nije izostajalo.

Coup

Prezentirali smo i jednu kompleksniju igru za dva igrača The Ravens of Thri Sahashri. Vrlo neobične teme i iznimno zahtjevnih dedukcijskih mehanika, ova igra nije česta pojava na našim druženjima.

The Ravens of Thri Sahashri

Druženje smo priveli kraju uz klupski favorit 7 Wonders, koji smo prezentirali potpuno novim igračima.

7 Wonders

Koje manje poznate igre su vaši favoriti?