Forge World vijesti!

Archmagos Draykavac/Magos Prime £52.00

Nepredvidljivi i izdajnički Archmagos Draykavac imao je zastrašujuću reputaciju diljem Imperium-a, ne razmišljajući ni sekunde o žrtvovanju tisuća da bi dublje proširio svoje znanje i razumio magične strane Omnissiah-a. Kada je izbio Horus Heresy, Draykavac je otkrio svoju tamnu stranu i zakleo se na služenje Warmaster Horus-u, njegova lojalnost kupljena sa pristupom tehnologiji koju je Car davno zabranio. Zadnji u Horus Heresy seriji likova, ovaj model dolazi sa dodatnom glavom koja može biti iskorištena da bi prikazao Magos Prime i Abeyant koji bi vodio bilo koju Mechanicum vojsku. Model uključuje više opcija oružja za Abeyant: gravitonski pištolj, konverzijski laser, rotorski top i metalpištolj.

Dizajnirali su ga Mark Bedford i Rob Macfarlane.


Triaros Armoured Conveyor £85.00

Triaros je primarni oklopni transport Mechanicum Taghmata u vrijeme Great Crusade-a i Horus Heresy-a. Koristeći više obični STC dizajn, oslanja se na više jedinstvenih tehnologija koje se smatraju magijom od strane Magos Autokrator i nikada nisu vidjele veću primjenu od strane Imperial-a, čak i od strane Legiones Astartes.

Dizajniran da bi se koristio u neprijateljskom okružju, sastavljen je od trostruke galvanske gusjenice a oklop nije samo od čelika, nego se sastoji od nekoliko zasebnih magija i energetskih štitova, posebno oko kontrolnog dijela, kao i zasebno upravljanih animiranih sluga.

Dizajniran od strane Stuart-a Williamson-a, Triaros Armoured Conveyer je sastavljen od mnogo različitih dijelova.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.