Što smo igrali? – Clash of the Titans 1. 2. 2019.

Što smo igrali? – Clash of the Titans 1. 2. 2019.

Ticket to Ride Europe

Prvo druženje u mjesecu ljubavi započeli smo igrama koje jako volimo! Uz par iznimaka, sve igre koje smo igrali tijekom ovoga popodneva redovita su pojava na našim tjednim druženjima. Jedan od nezaobilaznih favorita bio je Ticekt to Ride u nekoliko izdanja i u više navrata!

Ticekt to Ride

Osim klupskog izdanja Ticket to Ride s kartom Sjedinjenih Američkih država, na našim stolovima uvijek se pronađe Ticket to Ride Europe.

Ticket to Ride Europe

Ticket to Ride New York od svojeg je prvog pojavljivanja na našim tjednim druženjima krajem prošle godine postao redoviti izbor kada nešto želimo odigrati u kraćem vremenu!

Ticket to Ride New York

Od klupskih igara u neke od najigranijih svakako ubrajamo Tumblin-Dice i PitchCar.

Tumblin-Dice

Osim impresivnog broja igrača, koji broji čak do osam, obje igre dobar su izbor za igrače koji su raspoloženi za aktivniju igru.

PitchCar

Kroz godinu volimo isprobati veliki broj novih igara, ali neki favoriti poput igre kartama Star Realms uvijek se vraćaju na naše stolove.

Star Realms

7 Wonders je igra koju, s obzirom na veliki broj mogućih dodataka, uvijek možemo igrati u klubu s igračima početnicima ili pak veteranima društvenih igara.

7 Wonders

Nekoliko je igara s prošlotjednog druženja odlučili smo ponovno zaigrati i ovaj petak. Tako su se na stolovima zbog interesa različitih igrača pronašli Kingdomino s dodatkom Kingdomino: Age of Giants

Kingdomino: Age of Giants

i nešto kompleksnija igra Dice Settlers.

Dice Settlers

I dalje se na našim druženjima na stolovima pronađe koji Rizik!

Rizik

Ipak je bilo nekoliko igara s kojima smo malo iskočili iz ovih prepoznatljivih okvira. Odigrali smo Everdell i zabavili se uz prekrasno ilustrirane i dizajnirane komponente.

Everdell

Za ljubitelje akcijskih igara na stolu se našao i Adrenaline, koji ilustrira domaći autor Filip Neduk. Adrenaline s obojanim figuricama odigralo je u timskoj igri šest igrača.

Adrenaline

Za ljubitelje civilizacijskih tematskih igara na stolu se našlo novo izdanje igre History of the World.

History of the World

Vikinšku temu pokrili smo simpatičnom igrom Raids.

Raids

A nakon kraće pauze opet smo zaigrali i Plague Inc: The Board Game.

Plague Inc: The Board Game
Facebook Comments

Komentiraj