Ocean’s Edge

Održali smo i prvi Hrvatski internacionalni turnir u Pirates, igri minijatura! Turnir je bio pod nazivom Ocean’s Edge i održan je u poslijepodnevnim satima 27.6.IMG_7225

Format turnira je bio sastavljen od 4 ekipe sa po 3 člana. Odigrana su polufinala, partija za 3. mjesto i partija za 4. mjesto. Svi natjecatelji su dobili nagrade Kluba i dodatne brodove. Samo natjecanje je bilo u obliku Capture the Flag stila, no uz naravno Pirates odlike. Svaki natjecatelj je mogao sastaviti flotu od 30 bodova i ekipe su startale jedna nasuprot druge sa flotama. Svaka ekipa je startala sa svojom zastavom na otoku. Cilj je bio potpuno uništiti protivničku flotu ili ukrasti zastavu i donijeti ju na svoj otok.

Ekipa koja je osvojila turnir su bili: Maja Karnaš, Filip Kraus i Slaven Karakaš. Drugo mjesto je pripalo ekipi u kojoj su bili: Miroslav Markić, Hrvoje Babić i Aleta Bukvić. Treće mjesto su osvojili Elvis Batori, Božo Kovačević i Antonio H. Puđa dok je 4. mjesto bilo u vlasništvu Tomislava Turniškog, Stjepana C. i Ivana Glavaša.