O Nama

 


marsonikon

”Libros et ludos”

Klub Titan Atlas grupa je ljudi posvećena znanstvenofantastičnoj i fantazijskoj literaturi i umjetnosti te igrama. Osnovana je s ciljem edukacije i promicanja znanstvenofantastične i fantazijske kulture u Osijeku i Hrvatskoj.

Naši počeci su skromni i radi se o 11 ljubitelja navedenih žanrova koji su odlučili promijeniti stanje dosade u kojem se nalazio Osijek i pokrenuti nešto što bi moglo biti dom svima koji dišu znanstvenu fantastiku i fantaziju. Bilo da se radi o igrama ili knjigama, filmovima ili serijama, mi u Klubu smo otvoreni za sve aktivnosti i projekte u kojima možemo sudjelovati i promjeniti naš grad Osijek, no i dalje.

Ime Kluba nastalo je na temelju dviju stvari. Osječka povijest znanstvene fantastike i fantazije je uvijek imala veze s grčkim Titanima, stoga smo mi odlučili nastaviti u tome tonu; Atlas stoga što je nas 11, mala grupa ljudi, odlučila preuzeti na svoja leđa, cijeli teret te velike povijesti i potpuno novog početka.

Sada kada imamo preko 50 članova Kluba i dva broja fanzina Chat Noir iza nas te mnoge ostvarene projekte možemo reći da nam je početni cilj uspio i već sada možemo govoriti o tome da je Osijek počeo živjeti uz zabavu i druženje sa znanstvenom fantastikom i fantazijom.

Za bilo kakve informacije o klubu i članovima raspitajte se na forumu, facebooku ili ovdje u komentarima.

Ovdje možete vidjeti našu facebook grupu.

1 minute ago

Emil Sonenfeld
Pogledajte na Facebooku

5 hours ago

Uroš Livada

Pozz ekipa, ima li netko lol pbe account za posuditi. Testirao bi novu ireliu 🙂 ... See MoreSee Less

Pogledajte na Facebooku

6 hours ago

Ana Bortić

Novim videom zazivam proljeće!Short introduction to board game Waggle Dance Designed by Mike Nudd Published by Grublin Games Publishing in 2014. Made with biteable.com ... See MoreSee Less

Pogledajte na Facebooku
Views All Time
Views All Time
2197
Views Today
Views Today
7
Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.