O Nama

 


marsonikon

”Libros et ludos”

Klub Titan Atlas grupa je ljudi posvećena znanstvenofantastičnoj i fantazijskoj literaturi i umjetnosti te igrama. Osnovana je s ciljem edukacije i promicanja znanstvenofantastične i fantazijske kulture u Osijeku i Hrvatskoj.

Naši počeci su skromni i radi se o 11 ljubitelja navedenih žanrova koji su odlučili promijeniti stanje dosade u kojem se nalazio Osijek i pokrenuti nešto što bi moglo biti dom svima koji dišu znanstvenu fantastiku i fantaziju. Bilo da se radi o igrama ili knjigama, filmovima ili serijama, mi u Klubu smo otvoreni za sve aktivnosti i projekte u kojima možemo sudjelovati i promjeniti naš grad Osijek, no i dalje.

Ime Kluba nastalo je na temelju dviju stvari. Osječka povijest znanstvene fantastike i fantazije je uvijek imala veze s grčkim Titanima, stoga smo mi odlučili nastaviti u tome tonu; Atlas stoga što je nas 11, mala grupa ljudi, odlučila preuzeti na svoja leđa, cijeli teret te velike povijesti i potpuno novog početka.

Sada kada imamo preko 50 članova Kluba i dva broja fanzina Chat Noir iza nas te mnoge ostvarene projekte možemo reći da nam je početni cilj uspio i već sada možemo govoriti o tome da je Osijek počeo živjeti uz zabavu i druženje sa znanstvenom fantastikom i fantazijom.

Za bilo kakve informacije o klubu i članovima raspitajte se na forumu, facebooku ili ovdje u komentarima.

Ovdje možete vidjeti našu facebook grupu.

Miroslav Kalde Markić shared VT's Tag someone and say nothing to the group: Klub Titan Atlas. ... See MoreSee Less

What did I just watch? 😂 Credit: The Unipiper

Pogledajte na Facebooku

Nagradna igra 🙂 ... See MoreSee Less

Heute verlosen wir das Spiel First Class. Der Verlag Hans im Glück und der Autor Helmut Ohley nehmen euch mit in den Orient Express. Das Spiel ist für 2-4 Spieler ab 10 Jahren. Um teilzunehmen müss...

Pogledajte na Facebooku

Holiday Game Night giveaway - avion i hotel plaćeni 🙂 ... See MoreSee Less

Dax and I want to have a holiday game night with YOU! We'll dress up in matching holiday sweaters, bake cookies and a play a game of your choice.

Pogledajte na Facebooku
Views All Time
Views All Time
1797
Views Today
Views Today
2
Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.