Što smo igrali? – Clash of the Titans 29.6.2018.

Ovoga petka unatoč promijenjivom vremenu uživali smo u nekim već dobro poznatim igrama, ali i nekoliko igara koje su se po prvi puta našle na našim stolovima. Također, ovoga petka Klubu se pridružio novi član kojemu želimo dobrodošlicu. Druženje smo započeli jednim od navedenih noviteta, a to je Agra. Ova igra nas je iznenadila mnoštvom opcija na izuzetno velikoj ploči sa vrlo zanimljivim načinom pohrane resursa. Ako se odlučite upustit u partiju ove igre pripremite barem 4 sata slobodnog vremena!

Na susjednom stolu zaigrao se Ticket to Ride – jedna od najigranijih igara na druženjima petkom. Ovoga puta zaigrali smo mapu Europe.

Također, istovremeno se igrala i igra Coup koja je neko vrijeme izbivala sa naših druženja. Coup je igra utjecaja i moći. Cilj je blefiranjem, manipulacijom i podmićivanjem uništiti utjecaj drugih igrača i ostati zadnji igrač sa kartama osoba.

Druženje smo nastavili uz dobro nam poznate igre kao što su Splendor, Plague Inc. koja je postala možda i najigranija igra na našim susretima te ponovno Ticket to Ride: Europe koju je ovoga puta zaigrala druga ekipa.

 

 

 

 

 

 

 

U pauzi između većih igara na našim stolovima se ponovno našao i Love Letter: The Hobbit – The Battle of the Five Armies.

Ovoga se puta zaigrao i Dice Throne: Season One, igra koju može igrati od 2 do 6 igrača (prema našoj procjeni najbolja je u 2 igrača). U ovoj se igri heroji bore aktivirajući posebne moći koristeći svoje jedinstvene kockice. Zabava uz ovu igru je zagarantirana, a loše šale nisu naodmet.

Druženje smo priveli kraju uz još jednu partiju Plague Inc-a i Human punishment, kartaške igre u kojoj je cilj otkriti kojim fakcijama pripadaju pojedini igrači, te kroz manipulaciju i suptilne signale dovest svoju ekipu do pobjede.

Koje igre su obilježile vaš vikend?

Views All Time
Views All Time
46
Views Today
Views Today
1
Facebook Comments
Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.