Što smo igrali? – Clash of the Titans 29.6.2018.

Ovaj petak, unatoč promjenjivom vremenu, uživali smo u nekim već dobro poznatim igrama, ali i nekoliko igara koje su se prvi put našle na našim stolovima. Također, ovaj petak Klubu se pridružio novi član, kojemu želimo dobrodošlicu. Druženje smo započeli jednim od navedenih noviteta, a to je Agra. Ova igra nas je iznenadila mnoštvom opcija na izuzetno velikoj ploči s vrlo zanimljivim načinom pohrane resursa. Ako se odlučite upustiti u partiju ove igre, pripremite barem četiri sata slobodnog vremena!

Na susjednom stolu zaigrao se Ticket to Ride – jedna od najigranijih igara na druženjima petkom. Ovaj put zaigrali smo mapu Europe.

Također, istovremeno se igrala i igra Coup koja je neko vrijeme izbivala s naših druženja. Coup je igra utjecaja i moći. Cilj je blefiranjem, manipulacijom i podmićivanjem uništiti utjecaj drugih igrača i ostati zadnji igrač sa kartama osoba.

Druženje smo nastavili uz dobro nam poznate igre kao što su Splendor, Plague Inc., koja je postala možda i najigranija igra na našim susretima, te ponovno Ticket to Ride: Europe, koju je ovaj put zaigrala druga ekipa.

 

 

 

 

 

 

 

U pauzi između većih igara na našim stolovima se ponovno našao i Love Letter: The Hobbit – The Battle of the Five Armies.

Ovaj se put zaigrao i Dice Throne: Season One, igra koju može igrati dva do šest igrača (prema našoj procjeni najbolja je u dva igrača). U ovoj se igri heroji bore aktivirajući posebne moći koristeći svoje jedinstvene kockice. Zabava uz ovu igru je zagarantirana, a loše šale nisu naodmet.

Druženje smo priveli kraju uz još jednu partiju Plague Inc. i Human Punishment, kartaške igre u kojoj je cilj otkriti kojim fakcijama pripadaju pojedini igrači, te kroz manipulaciju i suptilne signale dovesti svoju ekipu do pobjede.

Koje igre su obilježile vaš vikend?