Što smo igrali? -Clash of the Titans 22.6.2018.

Ovaj smo petak unatoč kiši uživali u hladnijem vremenu i mnogim zanimljivim igrama, nekim dobro poznatim favoritima koji se često pojavljuju na našim stolovima petkom, ali i nekim novitetima. Druženje smo započeli igrom Unfair, uvelike popularnom među ženskom populacijom Kluba i uvijek rado viđenom na našim druženjima.

Na susjednom stolu zaigrao se Trickerion: Legends of Illusion, malo kompleksnija igra koja je zabavljala iskusniju ekipu preko dva sata.

Također, istovremeno se igrala i igra Rajas of the Ganges. Iako smo ju imali priliku zaigrati već nekoliko tjedana, tek je ovaj tjedan konačno došla na red. Velikim izborom akcija te vrlo dinamičnim i jedinstvenim sistemom bodovanja oduševila je nove igrače, a i jednog veterana među njima.

Nakon avantura u zabavnom parku uputili smo se u smjeru gladijatorskih arena i uživali u brojnim okladama na rezultat napetih borbi raznih sudionika arene. Colossal Arena igra je u kojoj se treba pametno kladiti da bi se ostvario što veći broj bodova, ali prava zabava dolazi iz sitnih podmetanja među igračima 🙂

Nakon što smo saznali tko je neosporivi vladar Gangesa, ekipa se uputila u avanturu istraživanja divljine i oslobađanja drevnih hramova od kletvi koje ih opsjedaju. Mystery of the Temples je vrlo popularna mala igra azijskog izdavača EmperorS4 koju smo imali priliku kupiti na Essen Spiel 2017., iako inače nije dostupna na EU tržištu. Cilj ove igre je skupiti šarene kristale te pametnim planiranjem složiti zadane kombinacije te biti prvi koji će osloboditi hramove od pet kletvi.

 

 

 

 

 

 

 

Plague inc. je i ovaj tjedan našao mjesto na našim stolovima i brzo postaje možda i najigranija igra na našim susretima.

Također smo se okušali u brzoj igri timske koordinacije i spretnosti Pit crew. Dva tima su se natjecala u popravku automobila za vrijeme utrke slaganjem kartica sa brojevima od 1 do 10 u zadanim nizovima kako bi omogućili svom automobilu prednost u utrci.

Druženje smo završili klupskom igrom King of Tokyo koja je uvijek rado viđena za našim stolovima kada treba odigrati nešto kratko te pogotovo među novim i mlađim igračima

Nadamo se da ćemo vas vidjeti i sljedeći tjedan te da ćete biti inspirirani da isprobate neku od igara koje ste imali prilike vidjeti.

Bookmark the permalink.