Vijesti iz Marvel i DC studija

Kao da su Guardians of the Galaxy trebali još reklame i pozitivnog odziva, dobili su još jednu dobru ocjenu, i to od Al Pacina. Dobitnik nagrade Oscar i Hollywoodska megazvijezda je bio natjeran od strane svoje obitelji da pogleda film Jamesa Gunna i odmah ga je zavolio, te je objasnio da mu je donio “Shakespeareanski osjećaj”.

Odmah nakon toga je pozvan u Mervel produkciju te su ga pitali da li bi se pridružio na što je on odgovorio “Sve bih učinio, samo mi objasnite kako bih se uklopio.”

Te riječi su završile na nekoliko naslovnica te je jučer na Happy Sad Confused podcastu gostovao, te objavio, da je uistinu, bio na sastanku sa Marvelom. Točnije, sastao se sa predsjednikom produkcije Marvel Studija Kevinom Feigeom, te se našalio da je to “Marvelov način rješavanja stvari.”

O tome o čemu su pričali, kako bi to Godfather objasnio svojim riječima, “Pa rekao bih da je to nešto što su oni zamislili za mene i što ja…” prije nego što je bio prekinut sa svojim iPhoneom. Šalio se da je to Marvelov poziv gdje ga ušutkavaju no cijeli njegov ton je bio pozitivan, te da je njihov sastanak bio razmjena ideja i koja uloga bi bila za njega.

S obzirom na ogroman broj filmova koje Marvel Studios planiraju, sve do 2019 kada faza 3 završava sa The Avengers: Infinity War – Part 2, puno je potencijalnih uloga za Pacina. Ako je nešto u bližoj budućnosti, onda bi mogla biti uloga u Guardians of the Galaxy 2, nešto za što bi on očigledno bio za, ili možda sporedni lik u novome Doctor Strange koji je nedavno dobio glavnog glumca u Benedictu Cumberbatchu. Možda bi Al Pacino mogao glumiti misterioznog oca Star-Lorda (Chrisa Pratta).

Ovo nije prva starija zvijezda Hollywooda koju čujemo u vezi sa Marvelom. Robert Downey Jr. već neko vrijeme pokušava ubaciti Mela Gibsona u Marvelov svemir te sa ekspanzijom popularnosti te novčanom zaradom, većina zvijezda jedva čeka da se pridruži. Da ne spominjemo posljednje vijesti iz DC Entertainmenta i Warner Bros. Suicide Squad će uključivati pobjednike/nominirane nagrade Oscar Jared Leto i Will Smith. Što će samo porasti u želji da se pridruže ovom trendu ostali glumci. Budite spremni na još zvijezda u DC i Marvel filmovima.

The Avengers: Age of Ultron dolazi u kina 1. svibnja, 2015, zatim Ant-Man 17. srpnja, 2015, Captain America: Civil War 6. svibnja, 2016, Doctor Strange 4. studeni, 2016, Guardians of the Galaxy 2 5. svibnja, 2017, Thor: Ragnarok 28. srpnja, 2017, Black Panther 3. studeni, 2017, Avengers: Infinity War – Part 1 4. svibnja, 2018, Captain Marvel 6. srpnja, 2018, Inhumans 2. studeni, 2018 i Avengers: Infinity War – Part 2 3. svibnja, 2019.