The Witcher Adventure Game

The Witcher Adventure Game vodi igrače na putovanje diljem svijeta igre The Witcher, detaljnog svijeta, bogatog s povijesti i likovima, utjelovljenog od strane Andrzeja Sapkowskiog i njegovih novela, i proslavljen od strane The Witcher trilogije video igara.

Igrači preuzimaju uloge četiri različita lika iz serije: Geralta od Rivie, ubojice čudovišta; Triss Merigold, snalažljive vještice; Yarpena Zigrina, patuljačkog ratnika; i Dandeliona, lopovski nastrojenog putujućeg glazbenika. Svaki lik posjeduje jedinstvene vještine i mnoge načine kako rješiti poteškoće pred njima, no vi odlučujute što napraviti za svaki zadatak: da li se borite da biste došli do pobjede, oslanjate se na svoj šarm ili pak okušate se u diplomaciji?

Možete rješavati svoje probleme sa vrhom mača baš kao i Geralt – ili ih podmititi zlatom te prijetiti im svojim moćnim prijateljima kao Dandelion. Ako problem zahtjeva brojnost, Yarpen može pozvati svoje patuljke u pomoć, a Triss se oslanja na poznavanje magije da bi riješila bilo koji problem.

Svaki lik posjeduje svoj špil Razvojnih Karata, tako da svaki puta kada igrate imate drugačiji osjećaj razvoja lika i možete eksperimentirati sa načinom razvoja. Na primjer, ako igrate kao Geralt od Rivie, glavnog lika Witcher franšize, možete razviti svoga lika kao jednog koji se specijalizira u pravljenju napitaka koji vam pomažu u borbi, ili pak da obogaćujete svoje znanja u pisanju moćnih Witcher Znakova.

Mnogi zadaci su usmjereni prema uništenju nekog čudovišta, zaradi zlata i interakciji između likova da otkrijete tko vam je saveznik, a tko protivnik u mreži izdajnika. Odlučite hoćete li pomoći drugim igračima ili misliti samo na sebe, no uvijek pazite na put do pobjede.

Osim što je izašla kao igra na ploči, možete igru igrati i kao aplikaciju na tabletu ili smartphoneu.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.