Kickstarter: Dragon Flame

S obzirom da skoro svakodnevno na Kickstarteru izlaze različite igre, odvojili smo jedan dio vremena i proveli uz jednu od igara koja nam je zapela za oko s obzirom da ju čak možete sami isprintati i isprobati. Dragon Flame, kartaška igra za 2 do 5 igrača.

U igri preuzimate ulogu drevnog zmaja. Tako je ZMAJA! No kao svaki imalo poštovanja vrijedan zmaj morate pronaći svoju lijepu princezu te skupljate što više blaga za svoje leglo. Srećom po vas u blizini su dvorci kao stvoreni za haranje i otimanje blaga. Onako usput možete i spaliti pokoje selo i zauvijek zapisati svoje ime u srca seljaka.

No niste jedini zmaj koji to želi…

 

Igra je jednostavna, brza, puna vatre i blaga te naravno igrač koji osvoji najviše slave je pobjednik.

Igrali smo igru u dvoje te četvero i možemo samo reći da igra zadovoljava sve što si je postavila kao ciljeve. Brza za postaviti i naučiti igra vam može biti super za malo društvo, čak i sa posebnim pravilima samo za dva igrača. Pravila možete brzo naučiti, a ni bodovanje na kraju nije teško za savladati (Joj, Cursed Treasure).

Odudara od standardnog, sa svojim postavkama gdje niste neki dobrica ili heroj koji spašava, tako da je zanimljiva za promjenu od onoga što vidimo u većini igara. Tako da ako vam se svidi kao i nama, pomozite upornim ljudima koji su stvorili igru i ostavite im koji dolar.

 

Naravno postoje i videi u kojima možete vidjeti malo bolje o čemu se radi.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.