Što smo igrali? – Clash of the Titans 30.3.2018.

Druženje je ovaj petak započelo radnim sastankom ususret organizaciji Olymposa. Nastavili smo druženje raspakiravanjem igara koje smo nabavili za klub. Organizirali smo glasovanje članova kluba za najigre prošle godine i na temelju rezultata odlučili nabaviti igre koje su osvojile najviše glasova – 7 WondersTerraforming MarsScythe.

Bez obzira na predblagdanski petak, druženje je i ovaj put obilježilo igranje novih i dobro poznatih igara. Isprobali smo igru Small Star Empires koja se igračima toliko svidjela da su odmah odigrali čak tri partije da bi utvrdili gradivo. Naš izlet u svemir nastavio se upoznavanjem nekih novih igrača sa jednom od novopribavljenih igara za klub: Terraforming Mars

Supernovitet ovaj petak nova je igra u izdanju uvijek nam dragog Libelluda – Attack of the Jelly Monster. Kaotična i zabavna igra za tri do pet igrača s kockicama i mehanikama kontrole područja.

Na stolu se pojavio i Junk Art, koji je glasnim uzvicima i zvukovima rušenja figurica zabavljao široku pubilku kroz nekoliko partija igre, što je Junk Art i Small Star Empires činilo najigranijima ovaj petak.


Kao protuteža glasnim i brzim igrama, ljubitelji dužih i strateških igara zaigrali su The Manhattan Project: Energy Empire. S obzirom na ozbiljniju tematiku, igra nas je oduševila lijepim komponentama i pomalo živim bojama.

Jedina manja igra koju smo i ovaj put zaigrali bila je Love Letter: The Hobbit – The Battle of the Five Armies! Druženje smo priveli kraju s još jednom od novih igara kluba 7 Wonders.

Imate li komentara na našem izboru novih igara za klub? Jeste li igrali koju od igara s kojima smo se družili ovaj petak?