Što smo igrali na Clashu ovaj tjedan?

Ovaj zadnji petak u veljači skupilo nas se dvadesetak i odigrali smo zaista impresivan broj različitih igara – čak jedanaest ukupno! Neki su se rado vratili starijim i dragim igrama poput Timeline sa svim mogućim dodacima ili pak Galaxy Trucker s ljudima koji su ga probali prvi put. Balans igre pamćenja i pogađanja na jednoj strani prostorije i potpunog kaosa u svemiru na drugoj odražavao je pozitivnu energiju druženja.

Tijekom druženja prezentirano je nekoliko novijih igara poput The Dresden Files Cooperative Card Game i Pixie Queen.  Nakon igranja bilo je puno komentara i smijeha, osobito na račun tehnika kažnjavanja u igri Pixie Queen.

Isprobali smo ponešto starije igre za dva igrača Jaipur i Onitama, koje su za naše članove bile relativno nove i ugodno iznenađenje.  Od dužih i kompleksnijih igara odigrali smo Terraforming Mars s dodatkom Venus Next i trkaću igru Automobiles.

Najpopularnija igra večeri bila je 10 To Kill. Nju je zaigralo nekoliko grupica ljudi tijekom večeri, a dojmovi i kritike su bili podijeljeni.

Sada već čestu pojavu na našim druženjima ponovio je i ovaj put Azul. Druženje smo priveli kraju šarenom i novom igrom Majesty.