Igra na dan – Legends of Andor

Legends of Andor tematska je kooperativna igra iz 2012. godine. Igrači u ovoj fantastičnoj epskoj sagi imaju priliku zaigrati junake i kroz početnih pet scenarija spasiti kraljevstvo Andor te ući u legendu. Pred igrače su postavljeni izazovi i izbori, kojima će moći promijeniti tijek svojih avantura.

Tijekom određenih razvoja događaja u scenarijima, kroz koje igrači igraju, pomiče se figurica kojom se prati legendarni status i njime u igru ulaze nove kartice, zadaci i ciljevi. Ova igra doživjela je više nadogradnji i novih scenarija za igranje, tako da je dostupno dovoljno avantura u kojima igrači, ako to žele, mogu nastaviti svoje putovanje. Neke od avantura uključuju potragu za lijekom za kralja koji je teško bolestan, pomaganje u zaustavljanju mračnog čarobnjaka, otkrivanje neposredne opasnosti u rudnicima blaga i naravno suočavanje sa zmajem!

Ova igra za dva do četiri junaka osvojila je mnoge nominacije i nagrade u razdoblju od 2012. do 2014. godine. Očekivano vrijeme trajanja igre po scenariju je oko sat i pol, a preporučena publika su djeca od deset godina na više i odrasli.

Broj igrača: 2-4

Očekivano vrijeme igranja: oko sat i pol

Preporučeni suigrači: igra za djecu 10+ i odrasle

About Ana Bortić

Iz Osijeka, volim igre i knjige.
Bookmark the permalink.