Ludi Vikend

Imali smo brdo događaja posljednja dva tjedna i ovaj vikend nije bio izuzetak! Počevši s četvrtkom, kada smo se proveli u Smileu igrajući Magic: The Gathering, nastavili smo s petkom kada smo uživali u Vampire: The Eternal Struggle, sreli smo se na igrama na ploči u subotu u ogromnom broju i popunili cijeli Smile te odradili  8. po redu ZFIF. Završili smo vikend s Ocean’s Edge turnirom u igri Pirates!

Sljedeći tjedni pred nama neće biti izuzetak od ovakvih aktivnosti jer već u petak se vidimo na predavanju Metalom kroz književnost te u subotu na Clash of the Titans i ZFIF-u. Uskoro najavljujemo i točan datum Lovely Beholder Awardsa te ostalih aktivnosti kluba.

Zatvorili smo natječaj za fanzin AMOK i krećemo s realizacijom te pripremamo nekoliko projekata uz njega od kojih ćemo napomenuti Multipass!

Uskoro ćemo početi s organiziranim igranjem Magic: The Gathering, kao što već radimo s Vampire: The Eternal Struggleom i naravno organizacijom turnira tih igara. U plan nam dolazi i turnir u King of Tokyo, Yu-Gi-Oh upoznavanje, kreativna radionica pisanja i radionica za Game Mastere te LARP prezentacija iskustava.

Veliki dio aktivnosti zauzima i naš After Dark Book Club te Vrući lipanj čitaonica, kao i izrada sljedećeg broja Chat Noira!

Vidimo se!

10472632_10206129454909708_7809789716342568093_n