Stone Age

Kameno doba bilo je teško vrijeme za ljude. U ulogama lovaca, sakupljača, poljoprivrednika i tvoraca oruđa, naši preci su radili s drvenim plugovima i orali tvrdu zemlju. Naravno, napredak nije stao sa drvenim plugovima. Ljudi uvijek traže bolja oruđa te produktivnije načine proizvodnje.

U Stone Age igrači žive i rade u Kamenom dobu, baš kao naši preci. Skupljaju drvo, lome kamen te čiste zlato u rijeci. Slobodno trguju, šire svoje selo i tako dosižu nove razine civilizacije. Dobrom kombinacijom sreće i planiranja igrači se natječu za hranu.

Igrači mogu izabrati do deset različitih aktivnosti tijekom triju faza igranja. U prvoj fazi igrači stavljaju svoje radnike na mjesta od kojih bi najviše profitirali, uključujući lovište, tržnicu ili kamenolom. U drugoj fazi prvi igrač aktivira svoje radnike onim redoslijedom koji mu najviše odgovara, a zatim to isto redom rade ostali igrači. U trećoj fazi igrači moraju imati adekvatne iznose hrane da bi nahranili svoje selo u suprotnom gube resurse i bodove.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.