Inicijacija

Kako bismo približili novim članovima Kluba naše aktivnosti odlučili smo im pružiti osjećaj nekoliko svjetski priznatih sportova koji nažalost još uvijek nisu dio Olimpijskih Igara, no uz naš trud nadamo se da će uskoro biti.

Skakanje preko deva (Jemen)

U svrhu lakšeg shvaćanja problematike Camel Up igre i strateških nadmetanja unutar nje, ovo je početna disciplina za nove članove.

Bacanje škotskog čekića (Škotska)

Ovakvo će bacanje pomoći arhitektima u Ugg Tectu te ih pripremiti za igru.

Bacanje bandera (Škotska)

Ovaj dio je za radnike u Ugg Tectu. Ne preporučujemo prije jutarnje kave.

Nogomet sa zapaljenim kokosom (Indonezija)

Dakle, da biste mogli sudjelovati kao DM na Ludos et libros događaju i shvaćati svoje igrače, morate ih zamisliti kao zapaljene kokose s kojima morate igrati nogomet. I onda to napravite, za vježbu.

Onabashira (Japan)

Znači, spuštanje na velikom balvanu niz planinu je opcionalna aktivnost za sve članove Kluba, ne samo nove, no novi su zaduženi da budu naprijed na balvanu zbog balansa.

Bo-Taoshi (Spusti motku) (Japan)

Jedan tim će štititi motku dok ju drugi tim pokušava srušiti. Zaista filozofska igra kojom novi članovi Kluba pokazuju koliko zaista žele biti dio Kluba. Naravno da oni koji odluče stajati na motki dobijaju ekstra bodove od starih članova.

Calcio Fiorentino (Firentinska Igra Udaranja) (Italija)

Iako je Charles V. opisao ovu igru kao “Previše okrutna da bi bila igra, premala da bi bila rat”, mi smatramo da je sasvim dobra za rješavanje razmirica unutar Kluba u većim masama.

Sumo Hrvanje (Japan)

Ovaj kompleksan proces služi za rješavanje razmirica između točno dva člana. Mislim da se ostalo razumije.

Pacu Jawi (Hrvanje s kravama u blatu, Malezija)

Najčešće se radi tako da stojite na dasci između dvije krave koje vas vuku kroz blato. Ovo je za napredne članove koji žele više.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.