Smoking Gun

Uskoro ćemo u Smileu imati postavu igara s kojima će se članovi moći igrati, a koje spadaju u Print and Play kategoriju. Jedna od tih igara je predivno zamišljena kartaška igra Smoking Gun.

Smoking Gun je noir priča o zločinima, tajnama i otkrivanju tajni iza njih. Igrači su detektivi, koji slažu priču i kojima je vlastita reputacija (a i život) izložena propasti. Na kraju, samo će jedan detektiv razbiti slučaj i postati heroj… no, za koju cijenu?

Ova mikroigra sastoji se od 18 karata (s kratkim objašnjenjima), dok ih se tijekom igranja koristi 12. Igrači mogu igrati jednom, u trajanju od 5 do 10 minuta ili pak u seriji igara koristeći takozvani modul “Duge Noći”.

Igra je super jednostavna i lako se savlada, a još se lakše igrači mogu međusobno sukobljavati tijekom istraživanja i otkrivanja krivaca iz ove drame u noći!

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.