Što smo igrali? – Clash of the Titans 24.9.2021.

Nakon dugo vremena naše prvo Clash of the Titans druženje odvilo se u klasičnom terminu petkom popodne od 17:00 u prostorijama Gradske četvrti Retfala u Osijeku. Igranje koje je bilo najavljeno početkom tjedna brzo se popunilo do punog kapaciteta od trideset zainteresiranih igrača. Igralo smo puno novih igara s u odnosu na naše zadnje druženje ali na stolovima su se našli i neki stariji favoriti.

Na popisu igara koje su se našle na našim stolovima za igranje ima noviteta, rariteta, starijih favorita i oldtajmera te malih i velikih igara:

Calico, Cat Lady, Dungeon Mayhem, Settlers of Catan, Kingdomino, Bloodborne, Betrayal at House on the Hill, Project L, Four Gardens, Fantasy Realms, PitchCar, Nidavellir, Meadow, Ticket to Ride, Cartographers, and Marvel Champions.

Slike igara možete pogledati na našem Instagram profilu 🙂

Kako bi obilježili ovo prvo druženje i novu suradnju, naša osječka trgovina društvenim igrama Morobo Games nagradila je jednog sretnog igrača večeri super Dice Towerom. Čestitke sretnom dobitniku i još jednom hvala Morobo Games na podršci našim druženjima i igrama koje nam donosi u grad! Njihovu ponudu možete pogledati na slijedećem linku:

Dodatno iznenađenje svim novim i potencijalnim članovima, te i onim dugogodišnjim veteranima kluba, priredio je jedan naš član koji je povodom svoga rođendana i povratka na druženja uz društvene igre odlučio počastiti sve prisutne večerom, grickalicama i sokovima. Ovim putem mu se još jednom zahvaljujemo i želimo mu puno lijepih uspomena i druženja uz društvene igre!

Koje su novosti i uvijeti igranja u zatvorenom prostoru u vrijeme još uvijek aktualne pandemije?

Za početak, za sva druženja moramo voditi evidenciju koja služi i za prebrojavanje ljudi koji mogu boraviti u prostoru gdje se igramo – što je oko tridesetak igrača u našem slučaju. Svi zaineteresirani za igranje trebat će se prijaviti putem Google form upitnika kako bi potvrdili svoj dolazak – dakle označiti going na Facebook eventu nije dovoljno. Na svakom druženju imamo listu prijavljenih na koju će se sudionici potpisati pri dolasku. Za sve prisutne na raspolaganju su dezinficijensi za ruke a prostor prije i nakon igranja redovito čistimo i brišemo dezinfekcijskim sredstvima. Maske su obvezne pri ulasku u prostoriju i za kretanje po prostoru. Nakon što se smjestite u grupu za igranje maske mogu biti skinute.

Za sva pitanja slobodno nam se obratite porukom ili upitom na nekoj od društvenih platformi Facebook ili Instagrama, ili na mail: