Igra na dan – Indigo

Indigo

Kategorija obiteljskih društvenih igara posebno je važna, jer je potrebno mnogo vještine kako bi se stvorila igra u kojoj će podjednako uživati i djeca i odrasli. Druženje unutar obitelji uz društvene igre razvija osjećaj povezanosti i bliskosti. Društvena igra koju vam ovaj put želimo preporučiti zove se Indigo i vrlo je pristupačna igračima svih uzrasta. Indigo je strateška apstraktna igra postavljanja pločica.

Indigo

Društvenu igru Indigo možete pronaći u nekim popularnim trgovačkim lancima, što je stavlja u kategoriju lakše nabavljivih društvenih igara na našim prostorima. Radi se o igri koju je dizajnirao legendarni Reiner Knizia za njemačku tvrtku Ravensburger, koja se i inače bavi produkcijom obiteljskih igara, slagalica i igrački. Maštovite ilustracije i kvalitetne komponente dio su ove jezično nezavisne igre za sve generacije.

Indigo

Igra je osmišljena za igru u dva do četiri igrača s predviđenim vremenom trajanja oko pola sata. Preporučena dob igrača je od osam na više, ali zbog jednostavnosti mehanika i jezične nezavisnosti igru mogu igrati i nešto mlađa djeca.

Broj igrača: 2 -4

Očekivano vrijeme igranja: oko 30 minuta

Preporučeni suigrači: igra za djecu 8+ i odrasle

Indigo

About Ana Bortić

Iz Osijeka, volim igre i knjige.
Bookmark the permalink.