Dan društvenih igara – GISKO “Kocka je bačena”

Povodom Dana društvenih igara – “International Table Top Day”, ove subote 28. travnja 2018. udruga Klub Titan Atlas pridružila se igraonici društvenih igara „Kocka je bačena“ u organizaciji Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. 

U prostoru Igraonice i igroteke Odjela za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek smo od 10:00 do 12:00 proveli ugodno prijepodne. Uz neke klasične društvene igre iz igroteke Gradske i sveučilišne knjižnice  prezentirali smo i odigrali neke moderne društvene igre.

Jedna od igara koje smo zatekli bila je i Grofe ne ljuti se uz koju smo mogli saznati vrlo jednostavne informacije o izložbi i članovima obitelji Prandau Normann. Najviše pažnje zaokupila je igra Harry Potter Hogwarts Battle koju smo prvu odigrali.

Nekoliko djece u pratnji roditelja pridružilo nam se u igraonici za vrijeme druženja. Osim Harry Potter Hogwarts Battle igrali smo još King of Tokyo i kartašku igru za sve uzraste Sparkle Kitty.

Osim prikaza pobjedničkog čudovišta Cyber Bunny, prenosimo vam i jedinu princezu knjigoljupku koja nije uspjela pobjeći iz kule u kojoj ju je zatočila strašna Sparkle Kitty. Prema njezinim vlastitim riječima, u kuli joj nije bilo tako strašno jer je kula barem bila puna knjiga!

U prilogu vam prenosimo kratak informativni video na hrvatskom jeziku za igru Sparkle Kitty! Nadamo se ste i vi obilježili Dan društvenih igara i dobro se zabavili!

About Ana Bortić

Iz Osijeka, volim igre i knjige.
Bookmark the permalink.