Fantasy Day 5

S velikim zadovoljstvom najavljujemo da Klub Titan Atlas organizira peti po redu Fantasy Day! Kao i uvjek ovaj događaj će se održati u subotu i to 14. siječnja. U ponudi imamo sada već dobro poznate klasike 5. ediciju Dungeons & Dragons i Starfall, a naš događaj počinje u 10 sati i ulaz je, naravno, besplatan.

Avanture pripremljene za ovu prigodu prilagođene su da budu maksimalno fleksibilne za igrače različite količine iskustva u igranju RPG-ova. Ako se želite po prvi puta uspustiti u svijet RPG-a ovo je savršena prilike da se zabavite i naučite neke osnove. Također ćemo se pobrinuti da ni iskusniji igrači ne ostanu ravnodušni nakon što zaigraju za našim stolovima.

Prijaviti se možete putem ovog linka. Prijave se ne mogu izvršiti ni na koji drugi način, a prijave putem warhorna će biti otvorene sve do četvrtka 12. siječnja u 23:59, kada službeno zatvaramo prijave radi završne pripreme za događaj. Kako bismo izbjegli moguće neugodnosti još jednom naglašavamo kako prijave na licu mjesta NISU MOGUĆE.

 

U nastavku predstavljamo neke od Game Mastera te njihove avanture u kojima možete sudjelovati na ovom izdanju Fantasy Daya.

 

Krešimir Puhanić igrač je i DM s nekoliko godina iskustva, ponajviše u D&D 3.5, no danas preferira D&D 5e, kako zbog jednostavnosti, tako i zbog svoje neizmjerne ljubavi prema lore bardovima. Igrao je i vodio u još nekoliko sistema, od Pathfindera do World of Darknessa, uz nekoliko improviziranih sustava i settinga, nekih više, a nekih manje razrađenih. Kao DM cijeni improvizaciju i maštoviti pristup rješavanju problema na koje igrači nailaze, a isto se tako voli baviti razradom pozadinske priče likova. Izbjegava koristiti postojeće settinge i avanture, te stoga kako on, tako i njegovi igrači imaju puno slobode sa svojim likovima.

Kratki uvod u avanturu: A Tango with Treehuggers

Vaš stari poznanik, wizard Majikdis, pozvao vas je na poslovni sastanak, s prijedlogom da umjesto njega pođete u stari, ruševni grad u močvari, i za njega pribavite artefakt znan kao Dragulj Dubine. U zamjenu, nudi vam tri stotine golda po glavi, te, naravno, mozete sebi ostaviti što god drugo pronađete u gradu. Kako svi smatrate da je “pohlepnik” laskava titula, kako bi mogli odbiti?!

Slaven Karakaš je DM s 12 godišnjim iskustvom vođenja svih popularnijih, ali i opskurnijih settinga, među kojima su Shadowrun, Fallout MK3, Sithi, Forgotten Realms, Dark Sun, Eberron, Ravenloft, Vampire, Warcraft, Fireborn, Starfall, Birthright, Firefly i još puno drugih, a u slobodno vrijeme vodi sessione ili igra board gejmove. Cijeni jednostavnost u rješavanju problema, nagrađuje roleplay i daje potporu maštovitosti i kreativnosti.

Kratki uvod u avanturu: Heart of Darkness

Starfall je jedinstveni znanstvenofantastični setting u kojem vam je omogućeno iskusiti svemirske bitke, od onih malih do velikih, trgovanje sa raznim rasama diljem galaksije i naravno stvoriti svoje ime, na pozitivan ili negativan način. Vaša reputacija i ono što budete radili tijekom avanture je potpuno vaš izbor.

Heart of Darkness je priča o istraživačima i zadnjim ostacima čovječanstva dok traže pogodni planet za kolonizaciju i novi početak.

Bruno Tomić aktivno igra i vodi D&D, odigrao je 10-ak settinga, a najviše je igrao D&D 3.5 i 5e. Kao Game Master voli avanture, čudovišta i predmete vlastite izrade s kojima može iznenaditi i zabaviti i najiskusnije igrače, ali i one koji se tek upuštaju u svijet D&D-a po prvi puta. Ako se planirate prijaviti kod njega pripremite se na iznenađenja i iznenadne zaplete u priči i likovima. Njegove avanture gotovo u potpunosti oblikuju igrači svojim odlukama, a dobar ”roleplay” je uvijek nagrađen, kao i kreativan pristup borbi, a s obzirom na Inspiration kojeg donosi 5E igrači sami biraju gdje i kako žele iskoristiti svoje bonuse. Ako želite isprobati 5E ili samo zaigrati nekog otkačenog lika sada je savršena prilika za to 🙂

Kratki uvod u avanturu: Seeds of Chaos

Valentine Manor is beauty entrapped in architecture.
The lavish stately home is renowned throughout the realms, and its gardens even more so. However, despite its famed beauty something has found its way into the garden and corrupted its allure. Could it be something to do with the new gardeners, or something even more sinister?

About Bruno Tomić

U ''slobodno'' vrijeme vodim D&D kampanje, carryam noobove u LoL-u i konzumiram srednje količine fast fooda i radler piva, ne nužno u navedenom redu. P.S - Beware of Slaven.
Bookmark the permalink.