Chat Noir je nominiran za najbolji europski fanzin

Dobro ste pročitali u naslovu, no prvo ćemo objasniti tko ovu nagradu dodjeljuje i gdje. Naime, European Science Fiction Society svake godine organizira dodjelu nagrada određenim aspektima fandoma znanstvene fantastike i fantazije. Sama organizacija ESFS postoji od 1972. godine i na Euroconu dodjeljuje navedene nagrade. Posvećeni su promociji europske znanstvene fantastike. Podijelili su dodjelu nagrada na tri velike kategorije: Hall of Fame, Spirit of Dedication i Encouragement.

Ove godine zahvaljujući našim prijateljima iz Sfere, društva za znanstvenu fantastiku iz Zagreba, naš Chat Noir je nominiran za najbolji europski fanzin i možete ga pronaći u Spirit of Dedication nominacijama, kategorija fanzini. Među 11 odabranih europskih fanzina nalazi se i naš Chat, na što smo izuzetno ponosni.

Eurocon se održava u Barceloni i tamo će nas predstavljati Mirko Karas iz Sfere, ujedno i urednik njihovog fanzina Parsek. Ovim putem zahvaljujemo cijeloj Sferi na ukazanoj časti te mogućnosti da posredno i mi predstavljamo naš Klub i Chat na tako velikoj sceni i to kao jedni od nominiranih za najbolje u Europi.

 

Ovo je veliki dokaz našeg rada i na ovaj događaj mogu biti ponosno svi koji su sudjelovali u radu na fanzinu no i svi članovi Kluba. Naš mladi Klub, koji je nastao tek prije dvije godine, sada već broji svog devedesetog člana i polako postajemo sve bolji u svemu što radimo. Ovo nije znak da ćemo sada stati sa radom, nego ćemo još više zapeti i raditi još bolje.

1

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.