Prijedlog za čitanje četvrtkom – Sjećanje, Tuga i Trn

Dobra vijest za sve ljubitelje priča Tada Williamsa!

Autor kojeg kao inspiraciju hvale mnoge kolege poput Georgea R. R. Martina, Patricka Rothfussa i Christophera Paolinija, pripremio je novu poslasticu za čitatelje. Početkom slijedeće godine izlaze čak dvije nove knjige koje se nadovezuju na njegov hvaljeni fantastični serijal Sjećanje, Tuga i Trn. Prva se zove The Heart of What Was Lost: A Novel of Osten Ard i izlazi početkom siječnja 2017., dok je drugi roman prvi u novom serijalu Last King of Osten Ard i naslova The Witchwood Crown i izlazi početkom travnja 2017.


Ako već niste pročitali serijal Sjećanje, Tuga i Trn, sada je pravo vrijeme za to. Očekuju vas oštroumni i zanimljivi likovi, legende koje oživljavaju i fantastično putovanje koje će vas ostaviti bez daha! A kao usputni izazov probajte pronaći elemente koje su i gore navedeni autori preuzeli u svojim djelima.


Serijal Sjećanje, Tuga i Trn izašao je na hrvatskom jeziku u izdanju Algoritma pod naslovima: Prijestolje od zmajokosti, Kamen oproštaja, Toranj Zelenog Anđela 1 i Toranj Zelenog Anđela 2.

About Ana Bortić

Iz Osijeka, volim igre i knjige.
Bookmark the permalink.