Ususret suradnji KTA i Knjižnice Elektrotehničke i prometne škole Osijek

 

KTA_i_ELPRO_collage

Kao što već znate iz prijašnjeg postaKlub Titan Atlas bio je dio nedavno održane Kreativne riznice na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. U sklopu okruglog stola Kreiranje knjižnice zelene boje koji je organizirala Knjižnica Ekonomskog fakulteta u Osijeku, a na kojem je sudjelovala i Knjižnica Elektrotehničke i prometne škole Osijek, zasvjetlila je zanimljiva ideja – suradnja Kluba Titan Atlas i Knjižnice Elektrotehničke i prometne škole Osijek.

Ideja se pojavila tijekom predstavljanja rada Knjižnice Elektrotehničke i prometne škole Osijek od strane knjižničarke Daliborke Pavošević i profesorice Sandre Matijević. Naime, to je srednja škola u kojoj učenici vole znanstvenu fantastiku i fantaziju u svim oblicima, a ponajviše kad su u pitanju knjige te su one tako, kažu, kao ključan element potaknule suradnju.

Prvi susret Kluba Titan Atlas i učenika Elektrotehničke i prometne škole Osijek održat će se u srijedu, 4. 5. 2016. u 17.45 u čitaonici školske knjižnice. Datum nije slučajno odabran; riječ je o međunarodnom danu popularne franšize Star Wars tako da će učenici osim upoznavanja s Klubom Titan Atlas imati priliku i zaigrati društvene igre te tematike, ali i raspraviti jesu li na svijetloj ili tamnoj strani sile.

Suradnja između Kluba i Knjižnice planira se i u sljedećoj školskoj godini.

 

May the 4th be with you

About Martina Plaščak

Po struci Informatolog, a u duši Renaissance woman :) nema toga što ne radim i što ne bih probala, samo da mi je nekoliko dana da o tome promislim, napravim analizu, proguglam i istražim, prespavam i raspravim kako sa sobom tako i sa svih mojih 7 savjetnika, jer čovjek nije otok, ali treba znati uživati u samoći.
Bookmark the permalink.