Međunarodni dan društvenih igara

13095962_838018909675065_738963631475482729_n

Ovaj poseban dan je posvećen svim raznolikim društvenim igrama, od onih na ploči do igara uloga. Iako ga je osmislio i uveo u međunarodnu praksu Geek and Sundry (koji mijenja datum održavanja svake godine) te ove godine obilježio 30. travnja, mi smo odlučili taj dan proslaviti 7. svibnja. U SAD-u praksa slavljenja 1. svibnja nije toliko zanimljiva niti ga oni provode ovako kao mi. To je na neku ruku ostatak nekadašnjeg vremena koji je kod nas još uvijek vrlo živ. Stoga zbog blizine samog datuma sa 1. svibnja, odlučili smo ga prebaciti na 7. svibnja.

Verzija_11

Klub Titan Atlas će proslaviti ovaj dan druženjem u Strossmayerovoj 200, u Gradskoj četvrti Retfala, uz društvene igre od 8 sati ujutro do 20 sati navečer. Ulaz je potpuno besplatan. Uz ogromnu kolekciju igara koje posjeduju naši članovi i sam Klub moći ćete vidjeti i igrati neke od najnovijih hitova na tržištu do stalnih favorita i rado igranih igara.

Nema smisla da vam nabrajam sve igre koje će biti u ponudi jer će ih biti ogroman broj (preko stotinu primjeraka), no da navedem samo neke, bit će to King of Tokyo, Ticket to Ride, Game of Thrones, Settlers of Catan, Galaxy Trucker, Mansions of Madness i još mnoge druge!

1__

 

Ekipa iz Kluba će vas spremno dočekati da vam objasni svaku igru koja vas zanima! Ujedno moći ćete saznati i sve o ostalim aktivnostima našeg kluba te što mi to sve spremamo za ovu godinu.

IMG_20160205_182237

Pošto mi organiziramo na mjesečnoj bazi igre uloga (Fantasy Sunday, Fantasy Day i LARP aktivnosti) nećemo ih voditi na ovom događaju, a sam Star Wars dan koji pada na 4. svibnja ćemo proslaviti na dva načina. Taj dan ćemo započeti suradnju s Elektrotehničkom i prometnom školom iz Osijeka te ćemo prezentirati svojee aktivnosti učenicima u njihovoj čitaonici s početkom u 17:30. A 6. svibnja i na Clash donosimo duh Star Warsa, sa X-Wing, Imperial Assault i mnogim drugim igrama.

Vidimo se!

 

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.