Eclipse

Galaksijom je vladao mir već dugi niz godina. Nakon velikog rata Terrana i Hegemonije (30.027–33.364), sve civilizacije su pokušale napraviti dogovor, imajući u vidu da se takvi događaji nikada više ne ponove.

Galaktičko Vijeće osnovano je u svrhu provedbe toga dogovora te je već nekoliko puta herojski obranilo mir. Unatoč njihovim nastojanjima, tenzije i sukobi rastu među sedam vladajućih vrsta, a i u samom Vijeću. Stari savezi propadaju, a diplomacija radi što brže može radi sklapanja novih dogovora.

Sukob velikih sila postaje neizbježan – samo ishod sukoba ostaje neizvjestan. Koja frakcija će izaći kao pobjednik i vladati svemirom nakon toga?

Eclipse vam daje kontrolu nad cijelim jednim galaktičkim carstvom, koje se nadmeće za kontrolu svemira s rivalima. Istraživat ćete nove svemirske sustave, nove tehnologije i praviti svemirske brodove za borbu. Postoje mnogi putevi do pobjede, tako da morate osmišljavati strategiju s obzirom na snagu i slabosti koje imate kao vrsta, dok pratite što rade ostali.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.