Camel Up

Camel Up, do osam igrača se kladi na pet deva dok se utrkuju oko piramide. Što ranije se kladite na deve to ćete više novca zaraditi — naravno ako pogodite točno. No deve ne trče pošteno, nego pak, naskaču jedna na drugu te tako nošene prolaze kroz cilj. Tko će trčati gdje? To će sve odlučiti piramida, dok igrači na trenutak odustaju od klađenja i samo promatraju utrku!

 

Igra je savršeni omjer zabave i natjecateljskog duha dok ju mogu igrati klinci i roditelji zajedno. Nije agresivna, tim više zato što igrači ne kontroliraju deve nego se samo klade na njih. Potrebno je samo imati dobar analitički um, malo smisla za matematiku i zabava je garantirana. Također jedna od glavnih prednosti ove igre je činjenica da je igra za 2 do 8 igrača čime možete zabaviti poveliki broj igrača, a sustav i mehanika dozvoljavaju čak i one koji zaziru od igara na ploči da okušaju svoju sreću i probaju pogoditi koja deva će biti prva.

Igra nije za one koji imaju potrebu za taktičkim igrama ili za velikim strategijama. Ovo je oslobađajuća igra s kojom možete bilo koga uvesti u svijet igara na ploči.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.