League of Legends četvrtfinale: Origen – Flash Wolves

1 - 3qK5RxD

Nakon četvrtfinalne borbe između dva, uvjetno rečeno, ”najslabija” tima iz grupne faze, Flash Wolvesa iz Tajvana i Origena iz Europe, saznali smo ime prvog polufinalista. Origen je pokazao da u napetoj atmosferi mogu izvući najbolje iz sebe i nakon četiri duge partije su uspjeli pobijediti sa 3 na prema 1. Partije su obilježili redom Soaz s pentom na Dariusu, Xpeke sa Aniviom i Niels koji je pokazao da je trenutno najbolji adc u Europi s Kalistom i Jinx.

Origen je gubio tijekom cijele partije i onda su se odlučili za Baruna. Nakon toga trenutka, partija se potpuno okrenula i Origen je uzeo pobjedu.

No, to ne bi bio Xpeke da nije bilo ovog trenutka na kraju.

Druga partija je opet pokazalo slabo lice Origena u ranoj igri i posebno slabu igru od 15. do 30. minute. No, nevjerojatni Niels na Kalisti je pokazao što zna. Plesao je oko ekipe Flash Wolvesa i donio drugu pobjedu. Također vidjeli smo da je Tahmista (Tahm Kench- Kalista) combo jednostavno predobar.

Treća partija u kojoj je Origen imao dobar draft, no slab engage je dao nadu Flash Wolvesima. Poveli su i brzo priveli igru kraju te dobili prvu pobjedu.

Treća partija je bila čista Niels egzekucija, nakon što je odigrao samo 10 partija prethodno s Jinx u solo queue, uz Lulu (Soaz) na topu i Morganu (Mithy) kao support je mljeo kroz Flash Wolvese i donio treću pobjedu te prolaz među četiri najbolje ekipe na svijetu.

No, slaba igra rano i gubljenje po mapi između 15. i 20. minute bi ih moglo jako koštati protiv boljeg iz dvoboja AHQ/SKT.

Još jednom pogled na Soazovu pentu iz drugog kuta:

 

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.