Domikon

Prenosimo najavu sa Domikon portala.
plakat2015

Deveta po redu Hrvatska Star Trek i NLO konvencija – Domikon 2015 – održat će se 19. i 20. rujna 2015. godine, na staroj lokaciji – u prostorijama Kluba mladih Donji Miholjac.

Očekujemo ponovni dolazak renomiranih predavača NLO tematike, poput gosp. Stjepana Zvonarića i gosp. Ratka Martinovića, te vjerujemo da vam je već to dovoljan razlog da nas posjetite i ove godine!

Naravno, i najpoznatiji hrvatski trekkie (trekker?) – Goran Korov – i ove će godine održati jedno od svojih zanimljivih predavanja Star Trek tematike.

I svakako – tradicionalni Klingonski grah – besplatan za sve posjetitelje konvencije, i dalje je na meniju!

Oni koji nas već duže prate vjerojatno će primjetiti kako smo ove godine Domikon premjestili s kraja kolovoza u rujan. Razloga je nekoliko, a nadamo se da smo ih dobro prepoznali i odvagnuli, i da će ova odluka pozitivno utjecati na Domikon.

Također, na Domikonu 2015 bit će priustna i izdavačka kuća Nova stvarnost, preko gosp. Zvonimira Maštrovića, te će izložiti veliki broj knjiga, stripova, postera i dr., koje će fanovima ponuditi po akcijskim cijenama, pa vam je ovo prilika da ulovite dobru knjigu ili strip!

I bit će toga još, saznat ćete s vremenom, kako se Domikon bude približavao.

Najavu potpisuje: Zel Uneec.

 

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.