Hearthstone: The Grand Tournament

hearthstone

Hearthstone je globalni uspjeh i igra je zasnovana na World of Warcraft tematici. No, ona je puno više od toga. Osim što je besplatna, možete ju odmah skinuti s neta i igrati, igra je i super zarazna. Kartaška igra koja podsjeća na Magic, no lakšeg i intuitivnog sučelja čak i za najmlađe. Nakon što je izašla 11. ožujka 2014. skupila je ogromnu pratnju ljubitelja tematike i lagane zabave, no i iskusnih igrača željnih natjecanja. A danas su uz Bena Brodea i Frodana na Twitch službenom streamu predstavljenje i posljednje karte prije nego druga službena ekspanzija izađe pod imenom The Grand Tournament!

Grand Tournament s novim vještinama čudovišta poput Inspire, koji fokusira vještine heroja, ili Joust koji je dodatni RNG (random number generator; generator nasumičnih brojeva), dodaje dubinu mnogim klasama i čudovištima. Šaman konačno može igrati karte koje daju njegovim totemima zdravlje, a da se ne osjeća glupo pri tome ili Priest može ići na čistu štetu u facu, kao Zombi špilovi u Magicu.

Inspire radi tako da se čudovištu aktivira vještina nakon što iskoristite vještinu heroja.

Joust radi tako da se odmah odigrava i nasumično se povlače po jedna karta iz oba špila. Tko posjeduje skuplju kartu pobjeđuje.

 

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.