Kompletna najava za Fantasy Day

^56AFFFAE5C4EB3821AA65B187656FB5D780D626B9161BC1795^pimgpsh_fullsize_distr

Ovdje možete pronaći još informacija. Ostatak slijedi:

S velikim zadovoljstvom najavljujemo da Klub Titan Atlas i Caffe bar Smile organiziraju treći po redu Fantasy Day! Za sve ljubitelje D&D-a, Pathfindera i ostalih RPG-ova priredili smo događaj na kojem možete krojiti svoju sudbinu u epskim avanturama u kojima mašti ni nebo nije granica!

Iako sam događaj nosi naziv “Fantasy”, obuhvaća brojne RPG-ove, koji svojim žanrom spadaju i u znanstvenu fantastiku te horor.

Na raspolaganju su vam iskusni Game Masteri koji mogu voditi avanture i pružati korisne savjete ili pak podijeliti s Vama svoje anegdote. Svaki je pripremio svoju avanturu prepunu neočekivanih zapleta i iznenađujućih ishoda.
Kako će se priča odvijati i završiti, u Vašim je rukama!

Želite li i Vi sudjelovati i unijeti dašak fantazije u život, registrirajte se na Warhorn i onda se prijavite na ovaj link : https://warhorn.net/events/fantasy-day/schedule/2015/06/14

Dosad najavljeni Game Masteri:

Počinjemo s predstavljanjem Game Mastera i to s prošlim dobitnikom nagrade najboljeg Game Mastera na Fantasy Dayu: Marko Vrebac!

Klub Titan Atlas's photo.

Marko Vrebac je GM sa solidnom količinom iskustva u vođenju igara (ponajviše d20 sustava) i u igranju kojekakvih roleplay settinga i sustava. Visok, plav i nezaobilazan. Odlikuju ga švicarska preciznost, gandijevsko strpljenje i ubojit desni bekend. U slobodno vrijeme guta knjige, pije pivo i smišlja načine da iznenadi igrače. Ne vjeruje u sretne kockice, MMORPG-e (osim KoL-a), a ni četvrto izdanje D&D-a. Nagrađuje dobar roleplay, trud i uživljavanje u lika.

Klub Titan Atlas's photo.Sažetak avanture: We be goblins (Pathfinder)Klub Titan Atlas's photo.

A most unusual adventure for 1st-level goblin characters.
The Licktoad goblins of Brinestump Marsh have stumbled upon a great treasure—fireworks! Yet unfortunately for them, the tribe member responsible for the discovery has already been exiled for the abhorrent crime of writing (which every goblin knows steals words from your head). To remedy this situation, the Licktoads’ leader, His Mighty Girthness Chief Rendwattle Gutwad, has declared that the greatest heroes of the tribe must venture forth to retrieve the rest of the fireworks from a derelict ship stranded in the marsh. In order to prove themselves as the Licktoads’ bravest goblins, the PCs must complete a series of dangerous dares, from swallowing bull slugs and braving the dreaded Earbiter to dancing with Squealy Nord himself. Yet even once they’ve proven their mettle, the adventure is just beginning. For the ship in question is far from uninhabited, and Vorka the cannibal goblin would like nothing better than a few tasty visitors….
http://pathfinderwiki.com/wiki/Goblin

Klub Titan Atlas's photo.

Tomislav Buljević je Game Master s višegodišnjim iskustvom u igranju što računalnih, što pen and paper RPG-ova. Prilagodljiv, inteligentan i oštrouman. Više voli kratke kampanje i alternativne settinge nego duge i beskrajne kampanje u jednom te istom settingu. Ponekad je okrutan, ali zna do koje mjere treba ići da bi se igrači zabavili.

Klub Titan Atlas's photo.Klub Titan Atlas's photo.

Sažetak njegove avanture: One Last Job (Something Went Wrong)

Vi ste avanturisti, u pravom smislu te riječi. Dugogodišnje iskustvo, novci, žene i muškarci (nećemo se spolno ograničavati) lakog morala, kocka, pregovaranje, intrige, visoka avantura, sve ste to iskusili i puno više! No, tijekom svojih godina, uspona i padova, došli ste do trenutka kad vam je već dosta svega, kad samo želite mirno dočekati svoje dane. Jedan zadnji posao, nešto što će vam donijeti finu mirovinu nakon koje možete kupiti vlastitu kraljevinu i živjeti u miru. Upravo takva prilika vam je pokucala na vrata… Jeste li ih voljni otvoriti?

Klub Titan Atlas's photo.

Filip Kraus obožava D&D i sve slične izmišljotine koje nisu vezane za ovaj naš fizički, ograničeni svijet. Njime ubija vrijeme već nekoliko ljeta, no tek nedavno ga je odlučio pokoriti, njime ovladati i voditi druge. Voli roleplay, kreativna rješavanja problema i ono najbitnije, da se svi dobro zabave.

Klub Titan Atlas's photo.Klub Titan Atlas's photo.

Sažetak njegove avanture: Black Bellamy Fortune (D&D 5)

Golden Age of Piracy! Ovo je avantura povezana sa Samuelom Bellamyjem, slavnim piratom zvanim “Robin Hood of the Sea” i njegovim skrivenim bogatstvom. Tematika je prebaćena u svijet D&D 5. edicije, zajedno s varijantama naprednije tehnologije renesansnog doba, novim klasama iz Unearthed Arcana supplementa i homebrew klase Engineera. Upustite se u akciju traženja blaga, piratstva, pomorskih bitaka i ispijanje ruma!

Klub Titan Atlas's photo.

Ivan Gudelj je jedan od onih kojem nijedno pravilo iz svijeta Dungeons and Dragons nije strano. On obožava lagane šetnje uz Monster Manual i rado će baciti d20 sa svima zainteresiranima.

Klub Titan Atlas's photo.

Klub Titan Atlas's photo.

Sažetak njegove avanture: Salvation of Brill (D&D 5)

Skupina hrabrih avanturista dolazi u grad na granici dviju država jer su čuli da se oko grada zbivaju svakakve čudne stvari; seljani su prestravljeni, djeve plaču za nekim tko će ih spasiti, a nagrada za svakog hrabrog avanturista je vreća blaga… ako se vrate živi!

Klub Titan Atlas's photo.

Bruno Tomić aktivno igra i vodi D&D oko 4 godine, odigrao je 10-ak settinga, a najviše je igrao D&D 3.5. Kao Game Master voli napravi-sam avanture, čudovišta i predmete kojima može iznenaditi i zabaviti i najiskusnije igrače, ali i one koji se tek upuštaju u svijet D&D-a po prvi puta. Ako se planirate prijaviti kod njega pripremite se na iznenađenja i iznenadne zaplete u priči i likovima. Njegove avanture gotovo u potpunosti oblikuju igrači svojim odlukama, a dobar roleplay je uvijek nagrađen, kao i kreativan pristup borbi, a s obzirom na Inspiration koji donosi 5. edicija, igrači sami biraju kako žele iskoristiti svoje bonuse. Ako želite isprobati 5E ili samo zaigrati neki otkačen lik, sada je savršena prilika za to.
Klub Titan Atlas's photo.

Klub Titan Atlas's photo.

Sažetak njegove avanture: Red Leaf (D&D 5)

Red Leaf is a guild of mercenaries but it’s a guild unlike any other. It is a home to outcasts from all around the world of Tarlavin. There are many who preside in the city like a deep gnome who is afraid of the dark, an orc barbarian seeking inner peace and spiritual enlightenment or perhaps one of the dragonkin with no ambitions. They all call the guild their home, and for all their differences they are united by a single banner, a haven to all who are exiled by their kin. But recently, guild members have been targeted by an unknown enemy. And so the leaders have called a grand meeting in the town of Randris. But how many will show up?

Klub Titan Atlas's photo.

Vanja Vujnović od kada zna za sebe voli dobre priče (u kojem god formatu: usmena predaja, knjige, filmovi, serije, računalna igra, p’n’p RPG…). Znanstvenu fantastiku i fantaziju čita, gleda, pripovijeda jer voli potencijal koji se nalazi u oba žanra te je naučio da su ljudi koji vole (i) to pametne, empatične osobe kojima se želi okružiti kako bi učio i poboljšao sebe. Za sebe može reći da je karika koja nedostaje u evoluciji lokalnih RPG-geekova, što odmah ističe skromnost kao njegovu izrazitu karakteristiku. Igra i vodi p’n’p RPG-ove nekoliko godina i uvijek su ga zanimali novi svjetovi ili produbljivanje starih. Obožava početnicima voditi prve RPG-avanture, jer kada nekome tko nikada nije probao njegovu najvažniju sporednu stvar na svijetu učini imaginarni svijet stvarnim i kada igračima bude stalo do njihovih likova, ljudi, događaja, kada se sa njim nalaze na oštrici noža, dok protiv nemogućih omjera usmjeravaju svoju i tuđu sudbinu, tada se uistinu osjeća živim! (što govori dovoljno o njegovom društvenom životu… wink emoticon )
Cilj mu je kao storytelleru (DM, GM, referee…) stvoriti priču sa svojim igračima tako da krv, suze i smijeh likova stvore drugu stvarnost od koje mogu svi, ako ne naučiti i promijeniti nešto, barem se dobro zabaviti.

Klub Titan Atlas's photo.

Klub Titan Atlas's photo.Sažetak njegove avanture: Survival of the New Stalingrad (Starcraft)

Gospodo, sjednite.

Moje je ime Sergei Ivanov i ja sam vaš novi zapovjednik. Kao što ste vjerojatno primjetili priprema se velika vojna akcija. Ono što ne znate su detalji, a oni su vrlo ozbiljni.
Neću vas lagati, Xenosi su se drznuli napasti Elysium. Izgubiti matični planet koji proizvodi većinu vojnog materijala za UED je katastrofalno i to NIKAKO ne smijemo dozvoliti. Čak i da ignoriramo činjenicu da je Elysium potpuno teraformiran planet te bolje stanište od Zemlje s milijunskom populacijom još uvijek ostaje nenadoknadiva proizvodna moć naše najpoznatije kolonije.
Gospodo, ukoliko neprijatelju prepustimo ovaj vitalan planet u jezgri našeg teritorija, ja ozbiljno sumnjam u našu mogućnost odlučne pobjede… zbog toga je započela najveća mobilizacija vojnih snaga u povijesti čovječanstva. Ove mahnite pripreme što vidite po bazi su samo vrh ledenog brijega koji obuhvaća četiri ratne flote koje će štititi transport preko milijun teško oklopljenih trupa sa pratećom mehanizacijom i logistikom potrebnom za podršku istih.
Od vas se očekuje da kišom metaka, vatrom plamenobacača i olujom šrapnela uništite svakog Zerga koji se nađe na putu oslobođenja Elysiuma!
Otpust.
[Ugovor za članove kažnjeničke bojne nadodaje stavku koja poništava sve pravomoćne kazne, uključujući ubojstvo, ukoliko se oslobodi Elysium te završava doživotni vojni rok uz darivanje punog građanstva. Monetarne nagrade se nude za spašavanje funkcionalnih vojno-industrijskih postrojenja u vidu višegodišnje plaće. Svako korištenje imena Novi Staljingrad umjesto Elysiuma je strogo zabranjeno i kažnjivo novčanim i/ili tjelesnim kaznama]

Klub Titan Atlas's photo.

Slaven Karakaš je Game Master s godinama iskustva vođenja svih popularnijih, ali i opskurnijih settinga, među kojima su Shadowrun, Fallout MK3, Sithi, Forgotten Realms, Dark Sun, Eberron, Ravenloft, Vampire, Warcraft, Fireborn, Starfall, Birthright, Firefly i još puno drugih, a u slobodno vrijeme vodi avanture ili igra igre na ploči. Cijeni jednostavnost u rješavanju problema, nagrađuje roleplay i daje potporu maštovitosti i kreativnosti. Klub Titan Atlas's photo.

Klub Titan Atlas's photo.

Sažetak njegove avanture: Customer Service (Magic Chance)
https://warhorn.net/…/fa…/schedule/2015/06/14/sessions/77624

Radnici lokalnog Supermarketa objavili su rat svom prijevozniku smeća. Intergalaktičko carstvo je na rubu rata zbog skoro istih razloga. Kakve veze imaju car svemira, njegov bong i mali terijer zvan Miki s njima i postoje li heroji koji će spasiti svemir i Supermarket otkrijte u večernjoj epizodi Službe za korisnike!

Klub Titan Atlas's photo.Matija Sedlar je dugogodišnji D&D igrač, koji se nedavno upustio u GM vode, sa željom da što više ljudi upozna s mračnim Warhammer 40k svijetom.

Klub Titan Atlas's photo.

Klub Titan Atlas's photo.

Sažetak njegove avanture: Only in death does duty end (Warhammer 40k)

https://warhorn.net/…/fa…/schedule/2015/06/14/sessions/74255

In the grim darkness of the far future there is only war.

Ako želite iskusiti svijet prepun akcije i borbe za vlastiti život, onda ste na pravom mjestu. Isprobajte svoju sreću u ulozi Imperial Guardsmena, jednog od nebrojenih milijardi, u službi Boga-Cara Čovječanstva, oboružanog svojom vjernom jurišnom puškom, vjerom u Cara i parom titanijem obloženih muda, koji stoji kao prva, zadnja i jedina obrana protiv svih gadosti Mliječne Staze.

Klub Titan Atlas's photo.

Toni Kulić ide u II. Gimnaziju Osijek, bavi se aikidom, čitanjem, kolačima, spavanjem…
U RPG i boardgame svijet je ušao tek prije koju godinu, ali mu se neizmjerno puno svidjelo. Voli sudjelovati u raznoraznim avanturama koje takve igre omogućavaju, a koje igrači zajedno sa GM-om prave. Isprobao ih je nekoliko (D&D,Pathfinder,7 Cities chronicles), ali zasad nema omiljeni. Najvažnije je, po njegovom mišljenju, zababiti se s ljudima s kojima igrate, bilo da namjerno igrate ulogu nekoga tko uvijek upada u nevolje i zabada nos, paladina koji ne dopušta krađu svojim partnerima ili jednostavno nemate sreće na kocki…

Klub Titan Atlas's photo.Klub Titan Atlas's photo.

Sažetak njegove avanture: 12 (D&D 3.5)
https://warhorn.net/…/fa…/schedule/2015/06/14/sessions/77771

Kraljevina Feria nedavno je završila svoje osvajačke ratove i kako je došlo doba mira među kraljevinama, isto tako je i došlo do jačanja lokalnih bandita i razbojnika. U strahu da se kraljevina ne raspadne iznutra, kralj Betir šalje svoje ljude da se obračunaju s njima. Vi ste poslani da istražite i, ukoliko je moguće, riješite problem u gradiću Marokar smještenom na zapadu kraljevine pored samih Čuvar planina.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.