Fantasy Day

^56AFFFAE5C4EB3821AA65B187656FB5D780D626B9161BC1795^pimgpsh_fullsize_distr

S velikim zadovoljstvom najavljujemo da Klub Titan Atlas i Caffe bar Smile organiziraju treći po redu Fantasy Day!

S početkom u 10 sati, u nedjelju 14. lipnja zakoračite u svijet roleplaying igara u Caffe baru Smile, u Ulici Hrvatske Republike 2.

kr

 

Za sve ljubitelje D&D-a, Pathfindera i ostalih RPG-ova priredili smo za događaj na kojem možete krojiti svoju sudbinu u epskim avanturama u kojima mašti ni nebo nije granica!

Iako sam događaj nosi naziv “Fantasy” obuhvaća brojne RPG-sustave koje svojim žanrom spadaju i u znanstvenu fantastiku te horor.

Na raspolaganju su vam iskusni Game Masteri koji mogu voditi avanture i pružati korisne savjete ili pak podijeliti s Vama svoje anegdote. Svaki je pripremio svoju avanturu prepunu neočekivanih zapleta i iznenađujućih ishoda.

Tijekom održavanja Fantasy Daya ponovit će se kviz Bestiarij te će nakon susreta biti održano izvlačenje nagrada Lovely Beholder Awards!

Ako niste upućeni u svijet roleplaying igara, ovdje možete pronaći još informacija o Fantasy Dayu i igrama.

Poster Fantasy Day 2 WEB Fantasy Day

 

 

Kako će se priča odvijati i završiti u Vašim je rukama!

Želite li i Vi sudjelovati i unijeti dašak fantazije u život, registrirajte se na Warhorn i onda se prijavite na ovaj link : https://warhorn.net/events/fantasy-day/schedule/2015/04/19

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.