Star Wars: Imperial Assault

Star Wars: Imperial Assault strateška je igra na ploči sa misijama za dva do pet igrača, nudeći pritom dva različita načina igranja u svemiru Zvjezdanih Ratova!

Imperial Assault stavlja vas usred galaktičkog građanskog rata između Pobunjeničkog Saveza i Galaktičkog Carstva poslije uništenja Zvijezde Smrti kod Yavina 4. Igru možete igrati na dva načina. Možete igrati kao kampanju koja je namjenjena borbi elitnih pobunjenika protiv ogromnih resursa i neizmjernih trupa Carstva ili pak duel u kojem se nadmećete za ispunjavanje ciljeva sa svojim prijateljem.

Tijekom kampanje Imperial Assault igrate filmsku priču smještenu u svemir Zvjezdanih Ratova. Jedan igrač predstavlja Carstvo sa svim svojim resursima, dok pokušava ugasiti plament pobune, a do četiri igrača mogu biti heroji pobunjenici, koji idu na tajne misije u kojima žele osujetiti planove Carstva. Dok igraju, igrač koji vodi Carstvo te igrači koji vode heroje dobit će nove vještine i iskustvo da se nose s opasnostima priče u tijeku.

Imperial Assault potpuno je drukčija igra u duelu. U duel misijima, igrač se nadmeće protiv igrača u taktičkoj borbi. Svaki igrač sastavlja svoju vojsku koja se može sastojati od pobunjenika, pripadnika Carstva i karata koje poboljšavaju njihove vještine.

 

Kao dodatak, Luke Skywalker paket saveznika i Darth Vader paket zlikovaca uključeni su u baznu igru Imperial Assault. Ove figure mogu vam predstavljati navedene likove tijekom igre, a s vremenom će ih još izlaziti.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.