Amok

S veseljem službeno objavljujemo natječaj za eksperimentalni fanzin Amok!

Amok

Amok je dobio ime po onome što bi sam fanzin trebao simbolizirati, erotiku u znanstvenoj fantastici i fantaziji, jer okorjeli ljubitelji Star Treka će itekako znati što znači Amok Time, a za sve ostale to je vrijeme kada Spock, blago rečeno, dobije nagon za razmnožavanjem.

U današnje vrijeme bi bilo licemjerno govoriti o ovome žanru bez erotike. Ona je tu i mi se usudimo ne samo govoriti o njoj nego davati priliku svima da nam pokažu svoj talent pisanja ili crtanja o ovoj temi. Da li će to biti znanstvenofantastični elementi i ljubav dva androida na platonskoj razini i biti samo dijalog o filozofiji erotike ili će to biti divlja i vatrena ljubav dva centaura pred čarobnom šumom nama je svejedno i jedno i drugo spadaju u naš fanzin koji ćemo se potruditi napraviti u skladu sa standardima koje smo zacrtali prilikom pravljenja Chat Noira.

Sam natječaj glasi ovako:

Udruga ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije ”Klub Titan Atlas” iz Osijeka organizira natječaj za:

Znanstveno-fantastičnu, fantazijsku ili horror erotsku priču, ilustraciju ili strip.

Duljina teksta nije ograničena, kao ni broj poslanih radova.

Odabrane priče bit će objavljene u eksperimentalnom fanzinu “Amok”. Rok za predaju je 20. lipanj 2015.

Nema strogih pravila, osim da radovi tematski odgovaraju žanru. Ukoliko uredništvo smatra priču kvalitetnom, objavit ćemo ju bez cenzure. Jedine moguće izmjene na tekstovima bi mogle biti napravljene u svrhu lekture. To vam obećajemo.

Potičemo sve autore koji imaju želju objaviti svoje radove, neka se ne suzdržavaju u svojoj kreativnosti. Nema tabua ili predrasuda koji bi mogli biti prekršeni, sve što bi htjeli su dobre priče i kvalitetni radovi.

Fanzin će biti objavljen u elektronskom obliku, besplatno dostupan za download svakome tko to želi.

Molimo sve sudionike da svoje priče šalju u .rtf, .txt ili .doc formatu, a ilustracije arhivirane u .rar ili .zip formatu.

Svoje radove možete nam poslati putem e-maila na: amok@klubtitanatlas.hr

Stranica koja će biti glavno glasilo fanzina Amok i na kojem ćete pronaći obavijesti o njemu je ovdje.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.