Letters from Whitechapel

Spremite se ući u siromašnu i jezivu četvrt Whitechapel u Londonu 1888. – na scenu misterioznih ubojstava koje je počinio Jack Trbosjek – sa svojim bučnim i smrdljivim ulicama, džeparošima, glasnim trgovcima, prljavom djecm koja mole za novac i prostitutkama – nazvane Bijednice – na svakom uglu.

Igra na ploči Letters from Whitechapel, koja traje od 90 do 150 minuta, vodi igrače upravo tamo. Jedan igrač igra Jacka Trbosjeka i njegov je cilj skupiti 5 žrtvi. Drugi igrači su detektivi koji moraju uhvatiti Jacka Trbosjeka prije kraja igre. Ploča predstavlja Whitechapel četvrt u vrijeme Jacka Trbosjeka te je označena sa 199 krugova s lokacijama koje su povezane linijama. Tijekom igre, Jack Trbosjek, Policajci i Bijednice se kreću po ulicama Whitechapela. Jack Trbosjek se pomiče skriveno po lokacijama, dok policajci kruže po svojim rutama, a Bijednice po točno određenim lokacijama.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.