Shadows of Brimstone: City of the Ancients

Shadows of Brimstone: City of the Ancients brza je i kooperativna igra na ploči smještena na Divljem Zapadu, s velikom dozom horora sa strane! Igrači stvaraju likove, uzimajući uloge klasičnih heroja Divljeg Zapada, kao što su Šerif, Revolveraš ili Djevojka iz saluna. Formirajući  Avanturističku potjeru, heroji se spuštaju u mračne rudnike, koje su pregazili demoni i mnoga druga zla čudovišta.

Zbog taktičke pripreme, mnogo kockica, te velikog sustava karata za istraživanje, nijedna igra neće se ponoviti na isti način dok igrači istražuju, skupljaju blaga te prolaze kroz opasnosti. Igrači mogu čak pronaći i portale u druge svjetove te ih proći u nadi za avanturom i blagom!

Uzbudljivi sustav kampanja dozvoljava igračima da posjete pogranične gradove između misija, gdje mogu potrošiti svoj teško zarađeni novac i izgraditi svoje likove! Kako igrači pronalaze fantastičnu opremu i artefakte za svoje likove, tako skupljaju i iskustvo iz svojih avantura. Ovo iskustvo koriste za napredovanje, vodeći se kroz dugački i opsežni sustav, gdje svaka klasa imaju svoju mehaniku, dozvoljavajući da svatko osmisli svoga lika kako želi.

U City of the Ancients, igrači će često pronaći portale u drugi svijet i Poljane Targe, te će pronaći drevni smrznuti grad bez stanovnika. U njemu veliki mehanički čuvari šetaju gradom – dok ih ne ometu igrači svojim dolaskom!

Napunite svoj pištolj, nabacite pončo i stavite šešir, te skupite potjeru jer tama dolazi… u Shadows of Brimstone!

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.