King of Tokyo

U King of Tokyo, igrate gangstere mutante, gigantske robote i čudne vanzemaljce – koji svi zajedno uništavaju Tokio te jedni druge u nadi da će postati Kraljevi Tokia.

Na početku kruga svakog igrača, baca se 6 kocki. Kocke posjeduju sljedeće simbole: 1, 2 ili 3 Pobjednička Boda, Energiju, Liječenje i Napad. Preko tri uspješna bacanja, izaberete hoćete li zadržati ili odbaciti dobivene kocke da biste zaradili pobjedničke bodove, dobili energiju, povratili zdravlje ili napali druge igrače u nadi da će shvatiti da je Tokio VAŠ teritorij.

Najžešći igrač će okupirati Tokio, te zaraditi dodatne pobjedničke bodove, no on se ne može liječiti i mora se boriti sam protiv svih drugih!

Ako još dodamo i specijalne kartice koje kupujemo sa energijom koje mogu imati privremeni ili stalni efekt, kao na primjer kada vam izraste dodatna glava koja dozvoljava dodatnu kocku, oklope, lasere smrti i još mnogo toga…. dobijete jednu od najeksplozivnijih igara godine!

Da biste pobijedili u igri, morate uništiti Tokio tako da skupite 20 pobjedničkih bodova ili pak biti posljednji preživjeli kada borba završi.

Savršena igra za zabavu u kojoj ne morate puno misliti, nego samo bacate kocke i nadate se najboljem. Od mlađih do starijih svidjet će se svim generacijama i izuzetno je nenametljiv uvod u igre na ploči. Naravno da posjeduje i elemente pri kojima morate paziti kao što su kartice no manje više se sve odnosi na to tko je najveći i najjači!

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.