Log Horizon

Najavljena je druga sezona Log Horizona s premijerom 4. listopada ove godine!

Log Horizon (ログ・ホライズン Rogu Horaizun) japanska je serija novela koje je napisao Mamare Touno. Prvotno je postavljena na stranice Shōsetsuka ni Narō u 2010. i potom ju je objavljivao Enterbrain od ožujka 2011. Serija fokusira taktičara Shiroe, i ostale dugovječne igrače MMORPG Elder Tale nakon što su se našli oteti u igri nakon nadogradnje igre. Novela je doživjela četiri manga adaptacije, od kojih je jedna fokusirana na glavnu priču i ostale tri na likove u seriji. Anime adaptacija je počela na NHK Educational TV 5. listopada 2013. i trajala je do 22. ožujka 2014. Druga sezona počinje 4. listopada 2014.

Priča animea:

Na već 11. dodatku, MMORPG Elder Tale (エルダー・テイル Erudā Teiru) postao je globalno uspješan, s bazom od milijuna igrača. Tijekom objave 12. dodatka: Novasphere Pioneers (ノウアスフィアの開墾 Nōasufia no Kaikon, alt. Homesteading the Novosphere), trideset tisuća japanskih igrača koji su se ubacili u vrijeme objave dodatka odjednom su se pronašli transportirani u svijet igre i u svojim avatarima. U središtu događanja socijalno nevješt igrač Shiroe zajedno s prijateljima Naotsugu i Akatsuki odluči napraviti grupu koja će se oduprijeti iskušenjima ovog novog svijeta, koja je nažalost postala njihova realnost, sa svim izazovima i preprekama.

Izuzetno dobar anime s kojim se mogu poistovjetiti svi igrači MMO-eva, ali je prikladan i onima koji to nisu. Razrađeni likovi i duboka priča će vas zalijepiti za ekran!

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.