Lipanjski izvještaj aktivnosti

Lipanj je skoro pri kraju, završila je još jedna sezona serije Game of Thrones, ljeto je službeno počelo i vrijeme je da napravimo kratak izvještaj o svim lipanjskim događanjima u klubu.

Početkom mjeseca održali smo četvrti Fantasy day na kojemu smo igrali RPG igre cijeli dan u dvije smjene Dungeon Mastera. Sudionici su igrali razne kampanje od klasičnih i dobro poznatih sustava 5. edicije Dungeons & Dragons do originalnih svemirskih avantura domaćih autora.

Tjedna druženja Clash of the Titans i ovaj mjesec održavala su se redovno svakog petka popodne u Gradskoj četvrti Retfala. Uz njih smo u lipnju održali i nekoliko iznenađenja i dodatnih događanja.

Prvi je bio Night of the Monsters, turnir u društvenoj igri King of Tokyo.

U prilogu je slika igrača na finalnoj igri. Nakon četiri održane runde, dobili smo prvu pobjednicu prvog Night of the Monsters turnira u Osijeku – Kristinu Lovković. Nagrada je bila društvena igra King Of Tokyo!

Još jednom čestitke pobjednici i zahvale voditelju Danijelu Ljubasu na kvalitetno odrađenom poslu.

Pobjednicu ćete prepoznati i sami jer pozira sa svojim pobjedničkim čudovištem Mechadragonom.

Kako bi dokazali da se sve može uz malo truda i dobre volje, pod vodstvom i pokroviteljstvom Miroslava Markića održan je kviz s temom igre Hearthstone popularnog naziva “Angry Chicken”.

Nakon dvadeset pitanja, dobili smo troje najboljih koji su osvojili promo paketiće za igru. Još jednom čestitke pobjednicima i pohvale voditelju.

Dobitnici i voditelj – sreća i ponos.

Sredinom lipnja održan je Marsonikon u Slavnoskom Brodu. I ove godine klub je organizirao grupni prijevoz za članove. Iako je tema ovogodišnjeg Marsonikona bila Pulp i Trash, bilo nam je drago vidjeti organizatorovo obilježavanje pedesete obljetnice Star Trek franšize. Ugodno smo proveli vrijeme i sudjelovali na raznim aktivnostima te se prijateljski družili uz igranje društvenih igara s domaćinima i ostalim gostima.

 

Sudjelovali smo i u dijelu programa predavanjem na temu “Povijest superjunaka” u izvedbi naše Kristine Lovković koja je to hrabro odradila.

U kasnijim posljepodnevnim satima održan i i kviz pitalica “Pogodi tko sam” pod mojom voditeljskom palicom. Nagrade za kviz u ovom je slučaju osigurao svima nam drag Algoritam.

Pobjednici s nagradama.

Za srpanj nas očekuje pregršt već poznatih događaja petkom i nekoliko iznenađenja za članove i one koji će to tek postati.

Neka vam je svima ugodno ljeto!