Dungeons and Dragons Audio Knjige

Sretan rođendan, Dungeons & Dragons! Ove godine Tamnice i zmajevi slave 40 godina postojanja. Nazdravimo borbi s čudovištima, pričanju priča, i nadmudrivanju zlikovaca samo s kockama. Da bi pomogli proslavi, na Audibleu su objavili antologiju Dungeons & Dragons kratkih priča koje je napisao R. A. Salvatore. The Legend of Drizzt: The Collected Stories s posebnom pažnjom na poznatog lika. Drizzt Do’Urden je tamni vilenjak iz “Zaboravljenih Kraljevstava” kampanje i konstanta je u Salvatoreovom radu preko 20 godina. Audio kratke priče sastavljene su od naracije impresivnog reda glumaca i glumica, pa i Ice-T-a.

Tako je, Ice-T-a. Imao je podcast kada je pričao o iskustvu snimanja Dunegons & Dragons još u siječnju i njegovo kompletno iskustvo prožeto je teškim i arhaičnim jezikom.

Ice-T je čitao “Comrades at Odds”, kratku priču u anthologiji. Ostatak poznatih koji su čitali Drizztove priče su: Sean Astin, “Weird Al” Yankovic, David Duchovny, Wil Wheaton, Melissa Rauch, Dan Harmon, Felicia Day, Greg Grunberg, Tom Felton, Michael Chiklis, and Danny Pudi.

Komentar Seana Astina o tome kako ga je kocka sa 20 stranica uplašila, podsjetio me na prvi dan kada sam ja igrao D’n’D. Bilo je zastrašujuće. Taj osjećaj je prestao nakon što me kockica iznevjerila mnogo puta.

Svih 12 audio priča u The Legend of Drizzt: The Collected Stories spremne za download na Audible besplatno, samo dodate individualne priče ili kompletnu audio knjigu na svoja kolica za kupovinu, ali vam se neće ništa naplatiti ili tražiti vaše podatke. Tako neće ostati još dugo; ako vam je stalo, idite odmah na stranicu.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.