Love Letter

Svi slobodni mladi momci (i mnogi koji nisu tako mladi) traže način kako zavesti princezu Tempesta. No nažalost, ona se zaključala u palači, i ti se moraš pouzdati u druge da joj donesu tvoja romantična pisma. Hoće li tvoja pisma prva stići do nje?

Love Letter je igra rizika, dedukcije i sreće za dva do četiri igrača. Vaš je cilj da upravo vaše psimo dođe do princeze Annette dok odvraćate pisma drugih udvarača. Iz špila sa samo 16 karata, svaki igrač počinje samo s jednom; jedna karta je izbačena iz igre. Na redu, vučete jednu kartu, i igraš jednu kartu, pokušavajući otrkiti druge udvarače i izbaciti ih iz igre. Moćne karte vode do ranog vodstva, ali vas prave metom. Oslanjajte se na slabije karte predugo i vaše pismo možda završi u vatri!

Broj četiri u Tempest Shared World Game Series.

Kao igra za društvo je fenomelna i moja duboka preporuka! Jako je zabavna zbog kompleksnosti svake uloge i otkrivanja drugih te naravno zbog velike uloge intuicije.

Iako je preporuka do četvero igrača, može se navučeno igrati i u petero. Trenutno cirkuliraju mnoge verzije ove igre za print and play i može se pronaći čak neke i u Cthulhu izdanju, ali ako vam se sviđa igra možete je nabaviti za relativno male novce; 75 kuna i manje te probajte. S obzirom na količinu karata, samo 16, igra pruža ogromnu dozu zabave!

Ocjena 10/10