Twilight Imperium 3

Twilight Imperium Third Edition epska je igra stvaranja carstva kroz intergalaktičke sukobe, trgovinu i borbu za vlast. Igrači preuzimaju uloge drevnih civilizacija, svaka u nadi da će doći do prijestolja Galaktičkog carstva kroz rat, diplomaciju i tehnološki napredak.

S pločicama koje predstavljaju svemir, jedinstvenim plastičnim figurama, stotinama karata i brojnim strategijama, originalni dizajner Christian T. Petersen predstavio je ovu igru kao savršeni spoj kvaliteta koja će zadovoljiti i najokorjelije igrače.

TI3 igra je za tri ili više igrača koji mogu biti jedna od 10 civilizacija, svaka sa svojim jedinstvenim prednostima i vještinama.

Dizajner je objasnio da svaki dio igre pripada određenoj drugoj igri koji je on uklopio ovdje. Strateški dio upravljanja pripada igri koja se zove Puerto Rico, u kojoj igrači brzo savladavaju igru i mehanika je jednostavna. Mapa igre, napredak igrača i način kako se dolazi do pobjede je jako slično igri imena Settlers of Catan, dok je “Command” sustav jako sličan igri Napad!.

Views All Time
Views All Time
1282
Views Today
Views Today
1
Facebook Comments

Komentiraj