Serijal Leva Grossmana The Magicians će biti ekraniziran

Najprodavaniji autor Lev Grossman ide na male ekrane. Prema  Deadline, SyFy je otkupio njegovu popularnu Magicians trilogiju s 12 epizoda prve sezone. John McNamara (Prime Suspect) i Sera Gamble (Supernatural) napisali su pilot scenarij te će biti odgovorni za seriju tijekom snimanja. U seriji bi trebali glumiti Jason Ralph sa Stellom Maeve, Hale Appleman, Arjunom Guptom i Summer Bishil.

Ponekad opisivan kao Harry Potter za odrasle – iako je većina priče zapravo parodija, odnosno posveta Narniji –The Magicians trilogija prati grupu dvadesetogodišnjih čarobnjaka koji se upišu u čarobnjačku školu Brakebills College u New Yorku na smjer Magične pedagogije.

SyFy predsjednik Dave Howe rekao je:

The Magicians pilot epizoda nam pokazuje svijet pun čuda, fantazije i intrige. Ne možemo dočekati da se bolje upoznamo s Quentinom i njegovim prijateljima s faksa, dok se bore s rastućim moćima — koje će osloboditi na svijet.

 

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.