Penny Arcade

 

Penny Arcade je igra smještena u svijet Penny Arcade web-stripa i stavlja vas u epske bitke između Tychoa i Gabea. Oslobodite svoje napade, kao što su Mein Leapen ili (Cardboard) Tube Strike. Stavite svoje Hijinkse u dobru svrhu, tako da koristite svoje mogućnosti uzgajanja brade pomoću Oneupsmanship ili Skullduggerya. Skupljajte Stuff te one super Rijetke Karte ili vašeg saveznika u kadi Sir Quacks-a-lot. U svakom od špilova se nalaze i super rijetke Karte Watcha.

Svaki od špilova napravljen je prema posebnim moćima protivnika. Gabe koristi apatiju kao najbolju obranu. Tycho koristi svoj Ogroman Intelekt i sreću s prirodnom dvadeseticom na kocki.

Od dizajnera Jamesa Hata, Penny Arcade je potpuno novo iskustvo. Svaku rundu, morat ćete koristiti svoju snagu i inteligenciju da razbijete facu svome protivniku. Tycho, pametniji dio dvojca, može napraviti mnoge Hijinkse da ostvari pobjedu. Koristeći kombinaciju Napada i Hijinksa, Tycho može pripremiti jedan Really Big Word Attack. Dok mu nije jača strana inteligencije, Gabe može servirati pun arsenal svojih snažnih zahvata.

Za ljubitelje stripa i nove igrače, Penny Arcade je zabavna i brza igra za dva igrača. Iako samo jedan može pobjediti, uvijek će se tražiti nova pobjeda.

Penny Arcade je kartaška igra za dva igrača igriva unutar 30 minuta i koju je lagano naučiti, no teško je postati potpuni majstor.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.