The Settlers of the Stone Age

Epska borba čovječanstva. Kolijevka sadašnjih ljudi, koje su znanstvenici nazvali Homo sapiens, otkrivena je u Africi i stara je preko 100 tisuća godina. Prvi iz te obitelji tada su napravili korake prema današnjiim ljudima. Tako da su na kraju stigli i do Australije i Amerike. Zasluge za ovo ogromno putovanje pripadaju najviše ljudskoj mogućnosti adaptiranja. Čak i u najtežim trenucima njihova volja, upornost i pronalaženje novih tehnologija im je omogućilo napredak.

U ovoj uzbudljivoj igri Vi ćete voditi ogranke te obitelji. Pokušavat ćete se proširiti diljem svijeta, a da biste napredovali, morate razviti određene talente: tehnologije u pripravi hrane i nove načine lova koji će suzbijati opasnosti. Vaš narod će također trebati i odjeću da preživi putovanja hladnim sjeverom i brodove da biste doplovili do Australije.

To je moguće naravno samo ako imate dovoljno sirovina: mesa, kože, kostiju i kremena.

Postoji mnogo načina da dođete do pobjede. No, onaj igrač koji najbolje izabere područja s dobrom proizvodnjom, vješto trguje sa drugim igračima, te bude jedan od prvih koji uspješno dođe do obala Australije i Amerike će najvjerojatnije i pobjediti!