Arrow Ra’s al Ghul

Liam Neeson bi igrao ulogu Ra’s al Ghula u ‘Arrow’ TV seriji ‘u sekundi čim bi dobio ponudu’. Nakon što su zadirkivali, DC Comics zlikovac će se konačno pojaviti nakon 2 sezone na CW-ovoj TV seriji “Arrow” i ponoviti lika iz “Batman Begins” Ra’s al Ghula u trećoj sezoni. No osim kratkog otkrivanja njegovog novog izgleda ne znamo mnogo o glumcu koji će njega glumiti, iako se premijera 8. rujna brzo približava.

 

Možda Liam Neeson, koji je glumio Ra’sa u Batman trilogiji Christophera Nolana? Ne biste pomislili da bi se glumac već preselio na TV ekrane, ali su na MTV News saznali u intervju pred njegov novi film “A Walk Among The Tombstones,” da to nije daleko od istine. Neeson kaže “Ne, ne bih imao ništa protiv toga” da mu itko priđe iz Warner Bros. ili CW-a o ulozi u “Arrow.” Što i nije iznenađujuće, jer Nolanovi filmovi (i “Man of Steel”) su do sada bili razdvojeni od TV svijeta kreiran sa “Arrow” serijom i nadolazećim ‘The Flash.” Ali da li bi Neeson ponovio ulogu ako mu ponude? “Bih, u istom trenutku, da naleti na moj put, da,” Neeson je nastavio. “Jako bih to volio.”

 

Što bi sigurno prostrujilo kroz sve fanovske umove, ali prije nego se uzbudimo na tu pomisao, šanse su velike da će izabrati nekoga potpuno novog nego pozvati nekog iz Nolanovih filmova. U tom slučaju pitali smo Neesona što bi savjetovao onome ko bi se prihvatio te uloge. “Moraju vjerovati u svoju filozofiju,” Neeson je rekao. “Ra’s al Ghul je apsolutno vjerovao da ono što on radi je ultimativno spašavanje civilizacije, i imao je jako dobre argumente za to. Kroz stoljeća njegovo bratstvo je djelovalo, koje je među ostalim aktivnostima zaslužno za kugu da obriše jedan dio čovječanstva jer joj bila “potrebna regeneracija”. Takav stav je nešto vrlo opasno, ali morate vjerovati u to.

About Slaven Karakaš

Pišem o svemu, a u slobodno vrijeme pišem i pripremam priče, avanture i sustave za igranje, ponekad osmislim i pokoju igru na ploči. Obožavam duga noćna raidanja i LoLanje do jutra ;)
Bookmark the permalink.